-
zivahna beba
pozdrav neznam kako bih zapocela pitanja ali molim odgovore ....
ovako imam bebu 3 mjeseca koja je naucila na ruke znaci nece u jaje ni u krevet place a kako nemam dadilje ni kucne pomocnice sve ostalo moram sama ako zelimo normalno funkcionirati jer svi imaju svoje obaveze van kuce a ja sam na porodiljnome tako da vecinu poslova u kucanstvu a najvise svakodnevni obrok tj.rucak radim jedva ,starijami malena kad se beba umiri dize je I igra se s njom jer njoj eto tako dodje I tu nema pomoci ni razgovora jer to tako kod nje funkcionira I onda kad se rasplace moram ostavit sve sta radim I ponovno je smirivat,mislila sam da starija djeca u neku ruku I pomognu ali mislim da koliko mi je I pomogla dosta mi odmaze jer je naucila stalno dizati kad je bebac u miru...eto I jos nesto kupila sam mlijeko jer kako stalno place mislila sam da joj fali I kako sam trudna ne mogu nista jesti pa da me to ne iscrpi I da ona dobiva dovoljno kupila sam u apoteci mlijeko I nista ni to ne zeli odbija a ja sve manje I manje jedem,neznam kako da je smirim I opet naucim da prihvati "jaje"za spavanje...
prva malena mi je bila skroz mirna dosta je spavala I mogla sam sve obaviti na miru znam da je svako dijete razlicito ali mislim da mi ova starija neda mira bebacu te da je zato toliko I razdrazljiva...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma