-
nemoj se bojati Ivicevica... kod njega je stvar da ima svojih dana kad izvali sve i svasta i zna biti neugodan (sto naravno nikako nije u redu), ali samo treba nastojati u tom trenu ostati smiren, ne se preplasiti nego lijepo odbrusiti istom mjerom ili presutiti bez previse uzbudjivanja... mislim...njegovo ponasanje u nekim slucajevima stvarno nije u redu, ali stvarno ga ne treba uzimati k srcu jer se ocito tu nista nece promijeniti. ali ako zagusti u bilo kojem pogledu - zakomplicira se porod i sl., he's THE MAN kojega mozes pozeljeti - strucnjak i pol!
koliko sam vidjela, osobito je osjetljiv na trudnice koje su nakupile hrpu kila u trudnoci - njih ne stedi s nelijepim komentarima jer te kilograme cesto dovodi u vezu s trudnickim dijabetesom i strasno je ljut sto si zene takvo nesto dopustaju (mada trudnicki dijabetes ne mora imati apsolutno nikakve veze s kg). navodno mu je brat za kojeg se brinuo imao dijabetes pa ga to tangira u srce...
inace, dugo sam lezala u Vg i moram reci da je Ivicevic zapravo zaista dobra i topla srca - nacin na koji se pobrinuo za neke slucajeve dok ih drugi nisu fermali pola posto me uvjerio u to... ali da zna biti neugodan, definitivno zna... mada ja u valjda 60 vizita niti jedan jedini put s njim nisam imala neugodno iskustvo...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma