Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
Ekoi, zar ti nisam ja već odgovorila na to pitanje na onoj drugoj temi?

sori, ako jesi, zaboravila sam. koncentracija i pamćenje mi je zadnjih dana ravna nuli.

Dolazi SAMO jedna osoba, na samo pola sata (16:30-17:00). Beba tada bude u sobi, osim ako ti tražiš da je odnesu ili ako, nedajbože, ima nekakav zdravstveni problem pa mora primati terapiju.
Djeca ne smiju dolaziti u posjete, ali to ti valjda nije teško za razumjeti - djeca, pogotovo vrtićka, prenose koješta i besmisleno je ugrožavati bebe. Jasno da je tebi preteško biti bez starijeg djeteta par dana, ali to je cijena rooming-ina...
znam ja koji su razlozi za zabranu posjeta djeci, ali kao i mnogo toga u vrlom nam našem zdravstvu - i ovo je krajnje nehumano i ponižavajuće za obitelj. kad samo gledam sve one divne slike žena u drugim zemljama koje rađaju u bolnici ili doma uz cijelu obitelj i psa u pozadini, ne znam dal da se na ovo smijem ili plačem. isprike na mojoj trenutnoj frustriranosti, ali moram ići pripremiti svoje prvo dijete i objasniti joj da ni mene ni seku neće moć vidjet najmanje 3 dana bez da se osjeća manje vrijednom i nepoželjnom - zbog bakterija.