-
evo ja sam se vratila sa svog prvog pregleda kod dr. kune i nisam bas odusevljena.
ok. mozda je covjek imao los dan, osim toga se bas bio vratio s neke interevncije na porodu ali pregled je bio prilicno grub. sestra stvarno jest zakon ali sve skupa ide ko na traci. kad zavrsis pitas se da li ti je taj pregled uopce bio potreban.
ceka se jako, jako dugo, od toga sam dobar dio stajala jer su sve stolice bile zauzete.
jedino sto sam uspjela pitati dr. kunu jest da li da radje dodjem kod njega privatno (iz iskustva: svi pregledi obavljeni privatno su uglavnom super, a svi bolnicki bole ko vrag...) ali mi cak ni na to nije odgovorio nego je nesto smuljao sebi u bradu u stilu, da dodjem ipak tu za tri tjedna, pa cemo se onda dogovoriti...
moram priznati da mi se bas ne ide ponovo tamo pa molim da me malo ohrabrite - jel dr. kuna stvarno dobar inace? moze malo detalja?
inace imam i super socijalnu ginekologicu koja mi je do sada vodila trudnocu, a i jednog odlicnog privatnika koji mi je preko puta ali htjela sam ici kod kune i u bolnicu cisto da se upoznam sa situacijom prije poroda (trebam roditi u vinogradskoj za dva mjeseca).
sad zapravo ne znam sto da napravim...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma