-
rodila u vinogradskoj prije malo manje od 2 tjedna, pa imam svježe info, rezali me nisu zahvaljujući babici (iako sam nedugo potom završila na kiretaži), drip sumi dali ali ja sam fakat imala peh i nisam se otvarala i bila sma tamo cijeli dan, više nisam mogla. Za mišljanje o dripu me nisu pitali ali i ja mislim da znaju kaj rade pa se nisam bunila ni u ludilu jer sam htjela da sve bude čim prije gotovo, no ja sam odmah rekla da hoću epiduralnu pa nakon 2 sata nesnosnih bolova s dripom stiglo je sunce u obliku prekrasne anesteziloginje dr. Bilić i epiduralne....
pošivali me i slušali, dobro imala sam neku štelu no ipak...no pojedine sestre na babinjačama...katastrofa....dojenje i podrška pri istom čista nula pa sam završila s mastititisom...higijenski uvjeti kojih sam se jako bojala ugodno su me iznenandili, novi wc je odista čist inikada me nije dočekalo "iznenađenje", jedino kaj je u sobama nesnosno vruće!!!!
eto...pohvale dr. bolanči koji je bio uz mene, sestrama...a grrrr za krivce kaj me nisu dobro očistili...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma