evo mene opet.
bila sam ovaj tjedan u vinogradskoj ali me nije primila dr.košec jer je morala nekud hitno ici nego neki drugi doktor koji je bio katastrofa. odamh sam isla i na UZ. tip nije htio ni pogledati nalaze koje sam donjela sa sobom od prije od privatnika, pitao me samo kad je bila zadnja menstruacija i koju vrst kontracepcije sam prije upotrebljavala, ja rekla yasmin tablete, on me pitao pa kako sam uspjela ostati trudna odmah nakon kaj sam pila tablete. mislim stvarno. I onda mi je poceo drzati prodike da to moze imat utjecaj na bebu, da kud sam ja mislila, on ne moze nista meni garantirati.. kao da bebac super izgleda na UZ i da se njemu cini sve ok al da to nist ne mora znaciti al to je sad vec 25.tj.pa tak i tak ne mogu na abortus. Ja sam samo rekla da to nikad i nije bila opcija. Sve sto je jos sestri rekao je bilo da je posteljica s prednje strane (kaj god da to znacilo) i rekao mi da mogu ici. Ja onako stanem da obrisem trbuh a on pozove slijedecu pacijenticu i doslovno me izgura van i kaze da se vani obrisem. Ne moram vam ni opisivat kako sam se osjecala. Mislim, on meni bez razloga govori takve stvari!! Isla sam na sve pretrage prije i sve je bilo ok. Moj doktor mi je rekao da cak curama koje ne mogu ostati trudne preporucuju da 2-3 mj piju kontracepcijske jer se navodno nakon njih u dosta slucajeva prije zatrudni (ako je zena zdrava, naravno)... Sva sreca da mm nije isao sa mnom jer mislim da bi pricekao negdje na parkiralistu tog doktora. Nisam mogla suzdrzat da se ne raspacem... Nisam sigurna dal cu vise ikad doci u Vinogradsku. Mislim da cu k dr. Kosec privat dalje ici pa ovdje da dodem samo roditi...

Jako sam tuzna ovih par dana... Nadam se da moj mali Jakov to ne osjeca...