Originally Posted by
Yummy_mummy
Po nekim Africkim plemenima zene okolo hodaju golih prsiju. Isto tako djecu doje do 5. ili 8. godine zivota a nije da frajeri radi toga hodaju okolo sa dignutim kitama. Isto tako muslimanke pod feredjama doje u javnosti,a ne pokrivaju sise.
Naravno da dojenje ne rijesava svjetske probleme, ali ovdje je rijes o diskriminaciji zena koje doje u javnosti. Ocito je ovo posljednja opce prihvacena diskriminacija.
Da na primjer kazem kako bi se homoseksualci trebali skloniti u svoja cetiri zida da se tamo drze za rucice ili sto vec, jer je meni to ruzno gledati ili je nepristojno, svi biste me napali da sam homofob, vjerojatno bi pobrala i poneku kaznu na ovom forumu.
Ali ako zena, cije je dijete upravo gladno, odluci izvaditi sisu u javnosti (bez da ima neku perverznu potrebu da flesira), mozda jednostavno ima velike grudi i beba ne zeli jesti pod pokrivacem (u cemu je apsolutno razumijem, ne zelim ni ja), onda je ona odmah muzara, nekulturna, izbacuje sise i ne znam sto. Najbolje bi bilo da je ostala doma, izdojila se u flasicu, ili bi mozda zahod bio najbolje rijesenje. Ne znam.
Eto, to su neka moja razmisljanja. Samo da jos napomenem da nemam nista protiv homoseksualaca. Spomenula sam ih kako bih povukla nekakvu paralelu.