-
Evo ja imam 29god,rekla bi za sebe da sam feministica,donekle. Najnormalnije mi je ukoliko mm i ja jednako radimo da jednako radimo i kuci medutim moj muz je Dalmatinac (hahaha) a moji svekiji sve ono kontra feminizma pa se ipak kod nas nade malo nesrazmjera,nije bas kucanstvo 50-50 al ajde nemogu se pozalit,moglo bi se reci da sam dobro i prosla s obzirom na gore navedenu situaciju
Borac sam,uvik sam u nekom klincu kad je pravda u pitanju bilo na poslu ili na kavi,nastradam cesto kao predvodnik krda,al neka,sve u radni staz....
Prije braka davala sam 200% u svoj posao,bila sam sretna kad bi vidila da napredujem,imponiralo me ostajati i duze na poslu jer sam "trazena",konacnim rezultatima bi se ponosila,nad greskama bi gorko plakala. Radila sam za drugoga toliko ds ni za sebe nebi vise
Onda sam se udala,dosla su djeca
Ostajati duze vise nemogu,jer i vrtic ima radno vrime
Onda sam "narasla" i shvatila da da sam ipak bijelo roblje,da nemam tolika prava kolika sam mislila bez obzira sto su moji rezultati na poslu jos uvijek premasivali moje kolege. Nisam ocito dobar primjer za mlade kolege jer odlazim s posla tocno na kraj radnog vremena,koristim pauzu za marendu i koristim svoj godisnji do zadnje minute
Zalosno jel tako?
Moj zivotni san bi danas bio da sam kucanica s recimo poslom od pola radnog vremena,pa bi mm docekala topla vecera kad se vrati s posla jer uglavnom radi od 7-20,a ja pored svog posla 2-3 puta tj radim cijeli dan (kako bi se reklo,malo sastrane) ne zato jer smo radoholicari vec cisto da prezivimo
Vrtic mi drzavni ne odgovara zbog smjene pa placam privatni skuplje,sta reci na to. To je neka druga tema
Zivim u podstanarstvu jer se ne usudujemo dignuti kredit jer bi onda morali jos vise radit,kao da se vise od ovoga moze
I onda se ja pitam postoji li uopce feminizam u RH,postoje li uopce ljudska prava
Zar nije zalosno da ja zivim u nadi da me moj poslodavac na vrati na posao sad nakon porodiljnog pa cu imat jos godinu primanja na teret drzave,a jos cu ustedjeti cca1700 kn vrtica, 500tinjak kn goriva do posla mjesecno i bar 500kn marende i kave na poslu
Bar bi onda zivila za obitelj jos godinu dana,a ne za vikende kad smo vec oboje krepani...
Zalosno je...
Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma