Voljela bih vidjeti tko bi se usudio da svrsta mene ka majku i moju djecu i obitelj u neke steteotipe, tablice, ocekivanja kada ti isti ljudi ne poznaju ni mene ni moju obitelj. Prvo dijete na rodjeno hitanim carskim zbog usiljenog neprirodnog induciranog poroda i nedojen zbog pravila KBCa (prijatelj djece)neonatologije di je dijete moglo biti dojeno samo 3 puta dnevno i naviklo na bocu u ostala hranjnja u 24 sata koja su bila tocno svaka 3 sata. Maleni bi bio gladan svake dve ure i drzali ga gladnog u neizdrzivom vrisku do tocno 3. ure di je on vec umoran od placa i gladi zaspa i nije htio sisati. Pa razrezali vrh boce skaricama da ga nahrane .. Pa ga dobijes na grudi uspavanog i sitog a na sam pogled prsi vriska i gura se od mene do te mjere da bi dobiva konvulzije..... I to ti sve prizna sestra sa odjela... I zato bi ja po tablicama trebala svoje dijete voljeti manje.. Iako na adu uvijek bio sicusan, nikad bolestan u ovih 16 mj( curio mu nosic par dana jednom)a o ljubavi i privrzenosti i njegovoj inteligenciji da ne pricam ...![]()
curica je rodjena normalnim porodom i dojena, je malo jaca na kilazi ali je to ok. Imala vise raznih viroza i upala uha u ovih par mj.. Nije razmazena ni neodgojena ...ima tek 3mj... Jednako ih volim, jednako vodim brigu o njima, jednako cu ih zdravo hraniti, jednako cu im pruziti svoju bezuvjetno ljubav ali isto tako postaviti granice.