Pokazuje rezultate 1 do 50 od 387

Tema: Žene su muzare a bebe komad sitisnutog mesa????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vertex, interesantno je ovo za Ameriku. Jedino ne znam da li se to prvenstveno odnosi na višu klasu u financijskom smislu.

Ovdje je tako ( izuzimam tu situacije jako bogatih ljudi, koji imaju razne bračne ugovore, odnosno obje strane mogu angažirati sposobne i skupe odvjetnike) da osim što naravno djeca dobijaju alimentaciju, bračni partner koji ne radi, ima pravo na alimentaciju, samo do djetetove treće godine.

U svim statistikama stanovništva, koje po dohotku po glavi spadaju u najsiromašniji sloj, ili onaj koji je na granici siromaštva, samohrane majke su uvjerljivo najzastupljenije. Detaljno gledajući pogotovo one bez obrazovanja i / ili bez ikakvog radnog iskustva.

Naravno, da postoji susjeda pera bez mature i dana rada u sretnom braku sa uspješnim nogometašem / poduzetnikom ili što već, ali ja pričam o statistikama, a ne o susjedama, ili žutom tisku.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Vertex, interesantno je ovo za Ameriku. Jedino ne znam da li se to prvenstveno odnosi na višu klasu u financijskom smislu.\
    U principu da. Kod 'obicnih smrtnika' se sve uglavnom svodi na diobu imovine (svadje oko predbracne i stecene u braku, itd.) i onda na bitke oko djece, tj. rasporeda vidjanja i tko zna cega. Djeca uglavnom ostaju s majkama, a ocevi placaju svastanesto. Neki 'postene' cifre, a neki, pardonmyfrench, popuse pa placaju astronomske premije jer ih snadje losija sudbina. Ovaj dio oko vidjanja djece i slicno je vrlo slozen i zaheban, zapravo, s obzirom da je Amerika velika i da ljudi puno sele. Pa ti vidi kad, recimo, zivis s dvoje djece u New Yorku, otac u San Franciscu, a djeca moraju cetiri vikenda i jedne praznike provesti tamo (dok ih, na primjer, otac uopce ne zeli vidjeti).

Ok, to je karikirani primjer. Ali moja prijateljica, recimo, voda dijete avionom ili autom u Tennessee sest puta godisnje i onda spava kod prijateljica i prijatelja jer otac djeteta zapravo i ne zeli vidjeti dijete. No sto se mora, valjda, nije tesko.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •