-
Kris
baš mi je simpatično ovo tvoje "outanje". Ono - zatelebala sam se, te - crkavanje od truda. Potpuno razumljivo, da ti opcija " ne crkavanje od truda" bude draža.
A i veseli me taj osobni pristup, bez onih "dokaza" i lamentiranja o prirodnom, neprirodnom, što svaka žena treba, i tako bliže i dalje, pa sve do rastakanja društva, svih vrijednosti i svekolikih svemira. 
A što se tiče feminizma, ja to vidim ponešto drugačije. Prvo, ne mislim, da to da li je čovjek kod kuće, radi u polju, ili vodi banku, ima ikakve veze tim, da ima ili nema feministička uvjerenja.
Ima sasvim dovoljan broj ljudi / žena koje dijela feminističke nazore, a žive s nekim tko donosi sav ili većinu novca u zajednicu. Isto tako ima i dovoljan broj žena npr. kao gđa Ljiljana Vokić, koja je bila direktorica škole, a od feminizma bježi kao vrag od tamjana.
Drugo bit feminizma nisu nikakvi recepti, niti nedajbože pravila kako bi svatko od nas trebao živjeti. To na sreću možemo sami odlučiti. Bit je po meni s jedne strane zalaganje i borba za zakonsku regulativu u smislu ravnopravnosti spolova, a s druge strane zalaganje za promjenu društvene klime i poimanja spolova u smislu rodnih stereotipa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma