-
Seni, uh...iznenadila sam se da je moj post koji je trebao ispasti saljiv izazvao ovo. Ne, moji "novi" stavovi nisu niti jedan od tvojih navedinih prijedloga.
Meni je uvijek bilo drago raditi a i studirala sam(uz dvoje djece, i uz to sto sam rodila jako mlada...pa sam se cak drznula i dvije mature imati, podizuci prvo i upisati fax 2 mj nakon poroda)Crkavati od muke znaci da sam radila i teske i manje teske poslove.
Nije stvar draze opcije, stvar je izbora. Izabrala sam roditi trece, ostati kuci s njime, ne zbog ljenosti ili pogodnosti vec radi mog izbora(koji sigurno ne bi postojao da nisam upoznala "njega")...na to sam mislila da se promjenilo, prije mi nije palo na pamet, sva sam bila u poslu i u svom polju sam postala strucnjak.
Nije mi ni problem posao, za ovo ljeto sam odbila projekt u Dubrovniku jer ne zelim biti bez djece i trudna na drugom kraju zemlje.Naravno da bih mogla jer i trudne zene rade ali meni se ne riskira. Biti ce projekata i iduce ili one iza... Ono sto je pisac zelio reci jest da me textovi na tu temu uopce ne pogadaju, ne nalazim se uvrijedenom niti potrebnim nju napadati radi njenog misljenja.
Zaista, nota mog prijasnjeg posta je trebalo biti bas to: simpaticno "outanje"
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma