-
cuj, bilo nas je desetak, musko-zenski, mladi svi, ajde nazovi "moderni ljudi". al ocito ne dovoljno moderni.
sad tu upadam ko marsovac, jer pojma nemam o dojenju, no po meni laiku, je gola zenska dojka sexualni objekt, bez obzira sto je u tom trenutku ona ponudjena djetetu a ne meni ili mom muzu. No mozda je to moja slabost prema zenama
muski su definitivno zinuli. Pa ok, nitko nista nije rekao, dakle prihvatili smo. Al ja cu ipak imat neku gazu sa sobom, pa ne zelim ni ja pokazivat svoju dojku i da se nekom frajeru dize dok ja dojim. To nije stvar tolerancije i modernih nazora, nego nekakvog ukusa i osjecaja sta se prilici ili ne prilici. I nemojte ovo uzimat osobno, svatko odlucuje kakav dojam zeli ostavit u drustvu i kako ce se ponasat. Ja se opet vracam na Vedranin text, koji je sarkastican i grub ali s jedne strane pun istine, koja se danas ne smije izreci javno jer se dozivljava kao "njene frustracije ili opravdanje za sebe sto je bila losa majka". (to sam nasla negdje u komentarima).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma