Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku
koja je poanta rasprave ovdje? da svi moramo misliti jednako? e pa kill me right now! ja kazem svoj dojam o dojenju na javnom mjestu gdje se majka ne pokrije, nego je njena gola dojka izlozena pogledima stranaca ili prijatelja ili rodjaka. Mislim, to je potpuno osobna stvar te majke. Ja se jednostavno ne bi dobro osjecala da je dio mog golog tijela izlozeno pogledima. Ne radi se o nekom puritanstvu, niti da ja se ja ne osjecam dobro u svojoj kozi. Jel dojite tako exponirane pred svojim ocem ili bratom? Naravno da je vidjeti majku koja doji nesto bozanstveno. Ali, ako dozvolite razlicito misljenje (a ocito ne)- meni nije ugodno vidjeti njenu dojku.
A sto se tice plaze i toplessa? mozes isto tako dati za primjer swingersku plazu i cin kopulacije navesti kao divan i potpuno prirodan, sto on jeste, no svejedno ga radimo u svojoj privatnosti. bez obzira na postojanje swingerske plaze, ili su je ukinuli kod Rovinja cini mi se....
Ovo je skroz off topic ali ne mogu ne komentirati..ja sam dojila pred svojim ocem. troje djece.
I zadnjeg sina za stolom u restoranu punom mojih bratica i sestricni i njihove djece.i tamo je bio i moj ujak i ujna od 70 i teta i tetak od 65 god i nitko nije ni trepnuo.i moji roditelji.
A dojila sam u parkovima.i na bundeku i na jarunu.i na plitvicama....i nikad nitko nije nasao za shodno to komentirati.a da sam i htjela nisam se mogla pokriti jer mi sisac to nije dozvoljavao
Inace kada beba uhvati cicu vidi se manje dojke nego u nekim dekoltiranim majicama.a imala sam ja i nekih majica za dojenja gdje se samo bradavica izvuce.tu se definitivno nista ne vidi.i ne razumijem zasto je ok za stolom u restoranu dati djetetu flasici ili komad kruha a ne cicu?jedemo svi...jede beba.
Cice nemamo zbog sexa vec da hrane nase potomke ( naravno ako mama tako zeli )

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk