Pokazuje rezultate 1 do 50 od 387

Tema: Žene su muzare a bebe komad sitisnutog mesa????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sirius, Cvijeta 73, samo informacije radi
    one komentare od Lole za djecu u bolnicama, da li odobravate takvo ponašanje djece i roditelja u slučaju da dijete nije bolesno i hospitalizirano?

jer ja bih isto rekla da djetetu treba omogućiti što kraći i bezbolniji boravak ako već nažalost mora biti u bolnici i recimo da skoro ne treba prezati pred ničim da se to omogući.
    ali u situaciji kad je sve "normalno", ja se u potpunosti slažem sa navedenim komentarima. pa ne može te klinac ucjenjivati pišanjem u krevet, zar ne?

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius, Cvijeta 73, samo informacije radi
    one komentare od Lole za djecu u bolnicama, da li odobravate takvo ponašanje djece i roditelja u slučaju da dijete nije bolesno i hospitalizirano?

jer ja bih isto rekla da djetetu treba omogućiti što kraći i bezbolniji boravak ako već nažalost mora biti u bolnici i recimo da skoro ne treba prezati pred ničim da se to omogući.
    ali u situaciji kad je sve "normalno", ja se u potpunosti slažem sa navedenim komentarima. pa ne može te klinac ucjenjivati pišanjem u krevet, zar ne?
    a sto se ponasanja opcenito tice , u normalnim okolnostima... bas me briga ( zapravo).
    Ili kako je neko to lepo napisao u jednoj staroj raspravi o pravilima ponašanja:
    ...i umesto da bude srećna što pod jedan to nije njeno dete, a pod dva nije njen sto, ona se našla pametna da drži lekcije...
    Krajnje mi je svejedno kako će se druga deca ponašati sve dok svojim ponašanjem ne ugrožavaju mene, ili moju decu. Sasvim mi je dovoljno da brinem o ponašanju mojih dvoje, više mi ne treba, hvala lepo.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj IvanaR prvotno napisa Vidi poruku
    Ili kako je neko to lepo napisao u jednoj staroj raspravi o pravilima ponašanja:
    ...i umesto da bude srećna što pod jedan to nije njeno dete, a pod dva nije njen sto, ona se našla pametna da drži lekcije...
    Krajnje mi je svejedno kako će se druga deca ponašati sve dok svojim ponašanjem ne ugrožavaju mene, ili moju decu. Sasvim mi je dovoljno da brinem o ponašanju mojih dvoje, više mi ne treba, hvala lepo.
    o ovome boldanom ja i govorim. ne znam kako lola,lulu,kako se već zove, ali ja kad vidim da neko dijete tiranizira vlastite roditelje, meni je to signal da maknem i sebe i svoje dijete od tih osoba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •