Pokazuje rezultate 1 do 50 od 387

Tema: Žene su muzare a bebe komad sitisnutog mesa????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Htjela sam reći da je, ako žena već puši, bolje da doji, nego da dijete hrani adaptiranim mlijekom. Uz one ograde koje sam navela. Ako puši manje od 20 cigareta na dan, rizici od nikotina u mlijeku za dijete su mali. Međutim, ako puši više od 10 cigareta dnevno, mogu se javiti problemi s proizvodnjom mlijeka. Zato sam sam napisala da se još i može tolerirati ako puši do 10 cigareta na dan.
    Da je to sad nešto super, nije, ali procijenjuje se da je rizik zbog majčinog pušenja za djecu koja se doje manji nego da uopće nisu dojena.

http://kellymom.com/bf/can-i-breastf...style/smoking/

http://www.lalecheleague.org/faq/smoking.html
    if the mother smokes fewer than twenty cigarettes a day, the risks to her baby from the nicotine in her milk are small. When a breastfeeding mother smokes more than twenty to thirty cigarettes a day, the risks increase. Heavy smoking can reduce a mother's milk supply and on rare occasions has caused symptoms in the breastfeeding baby such as nausea, vomiting, abdominal cramps, and diarrhea. (Vorherr 1974). By keeping smoking to a minimum, a mother can decrease the risk. When a mother smokes a cigarette, the nicotine levels in her blood and milk first increase and then decrease over time. The half-life of nicotine (the amount of time it takes for half the nicotine to be eliminated from the body) is ninety-five minutes. For this reason, a mother should avoid smoking just before and certainly during a feeding.
    Ovo je iz izvora koje Rodine savjetnice za dojenje koriste u svojoj edukaciji.

gianna87 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

A onda nikad ne bi ni trebali početi piti kravlje a ni bilo koje drugo mlijeko. I mi smo zagađeni sa raznoraznim glupostima koje se izlučuju iz organizma... A hrana koju mi jedemo i bolje možda da ne znamo šta jedemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •