Pokazuje rezultate 1 do 50 od 387

Tema: Žene su muzare a bebe komad sitisnutog mesa????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Opce je poznato da krave koje daju puno mlijeka cesto imaju jedan oblik leukemije.
    Što je leukemija zarazna, ili?

I čovjek se od drugih životinjskih vrsta razlikuje po mnogočemu, pa zašto ne bi i u konzumiranju mlijeka. Ne moramo kud svi, tud i mali Mujo.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Leukemija sama po sebi nije zarazna, ali upravo taj tip koji imaju krave, je uzrokovan odredenim virusom koji se zove BLV(Bovine leukemia virus). Ne znam kako ovdje , ali u Americi neki farmeri namjerno inficiraju svoje krave kako bi dobile taj oblik leukemije i proizvele vise mlijeka, sto njima donosi bolju zaradu. Jos je uvijek pitanje da li taj virus isto tako uzrokuje leukemiju kod covjeka. Neki izvori tvrde da da, neki da ne. Prema statistikama, zaboravila sam o kojoj se americkoj drzavi radi, ali radi se o drzavi u kojoj je mlijecna industrija najrasirenija. Imaju najveci broj oboljelih od leukemije za razliku od ostalih drzava.

Netko je spomenuo da das kravi mlijeko ili nekoj drugoj zivotinji, pit ce ga. Slazem se, ali, probaj spomenuti veterinaru da hranis svoju macku ili psa svaki dan kravljim mlijekom, ili bilo kojim drugim, osim onim koje odgovara vrsti, reci ce ti da to prestanes raditi ako ne zelis da ti se zivotinja razboli. Drugim rijecima, nije zdravo za njih.

I ne, nije da ne volim piti mlijeko ili jesti sir. Nemam problema sa okusom. Nego ne vjerujem da je tako zdravo koliko se prica.

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Što je leukemija zarazna, ili?

I čovjek se od drugih životinjskih vrsta razlikuje po mnogočemu, pa zašto ne bi i u konzumiranju mlijeka. Ne moramo kud svi, tud i mali Mujo.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    I ne, nije da ne volim piti mlijeko ili jesti sir. Nemam problema sa okusom. Nego ne vjerujem da je tako zdravo koliko se prica.
    ni ja ne vjerujem da je zdravo koliko se priča
    ali bome ni toliko štetno koliko se priča
    niti da su žitarice loše za prehranu čovjeka, niti masnoće, uglavnom, ne vjerujem u takve tvrdnje koje idu u krajnosti

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ni ja ne vjerujem da je zdravo koliko se priča
    ali bome ni toliko štetno koliko se priča
    niti da su žitarice loše za prehranu čovjeka, niti masnoće, uglavnom, ne vjerujem u takve tvrdnje koje idu u krajnosti
    x

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •