-
Ne,naravno da sam odgovorna za svoj zivot i zivote moje djece. Ocito se nismo dobro razumjele
Piljarica nivo-to ne razumin,molim prijevod,a i netreba
Trebalo bi biti dovoljno da dvoje zdravih,mladih,stalno zaposlenih ljudi mogu sa svoje dvi prosjecne place prehranjivati obitelj,to bi trebalo biti tako,ali kod nas tu je podstsnarstvo kao dodatni trosak zbog kojeg recimo mm mora raditi dodatno (eto,placamo taj ceh jer bi mi rado bili samostalni i tako to,luksuz neki) A posto su nam smjene na poslu kako kome padne na pamet onda moramo placati i vrtic dodatno,sta zahtjeva i od mene da radim dodatno
Posao od pola radnog vrimena,hmmm,tu di ja zivim ga nema..znaci ili radi ovako ili nikako,a od nikako se prezivit ne moze
Predlozila sam mm da on uzme porodiljni jer bi nam bilo vece primanje u tom slucaju,ali po isteku bi vjerovatno ostao bez posla. A ja posto bi koristila pauzu za dojenje,uskoro bi otkaz docekao i mene
Znam da to nije po zakonu,al tako je u zivotu
Vidis,mene dodatni doktorat ne brine,a mm upravo zavrsava skolu za struku u kojoj ima vec 15god radnog iskustva u knjizici
Lipo nam pise u slovu zakona na sta sve imamo prava,al u praksi je ocito da ih bas i nemamo
Nije mi drzava duzna ostvariti moje snove,ali mi je duzna recimo omoguciti Jaslice u smjenama za pocetak,za ostalo cu se sama pobrinuti 
Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma