Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: bolovanje uslijed komplikacija

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno bolovanje uslijed komplikacija

Molim pomoč
    supruga mi je rodila prije sedam dana poslije porođaja došlo je do puknuča debelog crijevai ona sad leži na intezivnoj a beba je u rodilistu.
    u dogovoru sa suprugom bebu planiram doveti kući i brinuti se o njoj dok je supruga u bolnici. pa me zanima dali ja kao otac imam prava na 100% plačeno bolovanje zbog brige o djetetu ili zbog njegovanja supruge kad dođe iz bolnice jer če njezin oporavak trejati duže ako imam pravo koliko vremenski može trajati bolovanje. LP

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za njegu supruge bolovanje nije 100%, za njegu djeteta bi trebalo biti 100% (ali maximalno oko 4250 k), ako djetetova pedijatrica napiše preporuku za bolovanje za njegu djeteta

čestitam na bebi i želim da se supruga što prije oporavi

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sasana prvotno napisa Vidi poruku
    Molim pomoč
    supruga mi je rodila prije sedam dana poslije porođaja došlo je do puknuča debelog crijevai ona sad leži na intezivnoj a beba je u rodilistu.
    u dogovoru sa suprugom bebu planiram doveti kući i brinuti se o njoj dok je supruga u bolnici. pa me zanima dali ja kao otac imam prava na 100% plačeno bolovanje zbog brige o djetetu ili zbog njegovanja supruge kad dođe iz bolnice jer če njezin oporavak trejati duže ako imam pravo koliko vremenski može trajati bolovanje. LP
    ne možeš dobiti bolovanje za dijete (inače je 100% do treće godine) jer ti supruga koristi rodiljni dopust za to isto dijete (bez obzira što je ona u bolnici)

može dobiti jedino bolovanje za njegu supruge uz dokaz da je ona u bolnici, neznam koliko vremenski ( i nije 100%), to moraš pričati sa svojom doktoricom

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne može dobiti bolovanje za ženu dok je ona u bolnici

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    ne možeš dobiti bolovanje za dijete (inače je 100% do treće godine) jer ti supruga koristi rodiljni dopust za to isto dijete (bez obzira što je ona u bolnici)
    bolovanje za dijete do 3 godine NIJE 100% nego 100% do max 4257,28kn. Dakle, ako ti je plaća veća od 4250kn, onda naknada nije 100%

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ne može dobiti bolovanje za ženu dok je ona u bolnici
    imaš pravo, bolovanje može dobiti tek kad žena izađe iz bolnice

bolovanje za dijete do 3 godine NIJE 100% nego 100% do max 4257,28kn. Dakle, ako ti je plaća veća od 4250kn, onda naknada nije 100%
    i ovdje sam fulala,meni je uvijek bila 100% kad nikad do sada nisam imala neto preko ove cifre...

iz svega navedenog, meni se čini da trenutno može dobiti jedino bolovanje za sebe...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa ne moze dobiti bolovanje za sebe jer nije bolestan.
    treba zvati hzzo i pitati po kojoj osnovi moze biti doma uz dijete.
    mora postojati neki nacin.
    Posljednje uređivanje od sirius : 03.03.2014. at 19:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •