Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
zanimljivo u mojoj obitelji je da moja dojena djeca i moj dugo dojeni muž imaju alergije na koješta, stariji sin se bori sa gadnim dermatitisom, astmom, rinitisom i koječima. Mužu se pod stare dane razvilo brdo alergija.
A meni koja ni 15 dana nisam bila kad me mater stavila na AD, meni ni vrag nije.
Bezobzira dojenje je i dalje bio moj izbor. I kad pogledam provorđenog koji je vječito u borbi sa alergijama samo se utješim da nije dojio da bi vrlo vjerovatno bilo i gore.
Oba dvije su cure dojene, prva nije a druga je alergićna tako da mislim da to nema veze sa dojenjem/nedojenjem.
I ja se tješim kao ti, da druga nije dojena koliko bi nam teže bilo pošto joj je potvrđena alergija i na kravlje mlijeko.

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
ma znam ali to mi se uvijek podvuče pod nos kao eto dojila si ih pa vidi a tebi ni vrag nije, ja vjerujem da bi bilo samo gore da nisam dojila.
Upravo tako, majke koje su svojim izborom hranile dijecu AD-om vječito žele umanjiti važnost i dobrobiti dojenja (predpotstavljam zbog grižnje savijesti)