Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Novo istraživanje razbilo mit o dojenju? "Učinci dojenja na dijete su precijenjeni"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    zanimljivo u mojoj obitelji je da moja dojena djeca i moj dugo dojeni muž imaju alergije na koješta, stariji sin se bori sa gadnim dermatitisom, astmom, rinitisom i koječima. Mužu se pod stare dane razvilo brdo alergija.
    A meni koja ni 15 dana nisam bila kad me mater stavila na AD, meni ni vrag nije.
    Bezobzira dojenje je i dalje bio moj izbor. I kad pogledam provorđenog koji je vječito u borbi sa alergijama samo se utješim da nije dojio da bi vrlo vjerovatno bilo i gore.
    Oba dvije su cure dojene, prva nije a druga je alergićna tako da mislim da to nema veze sa dojenjem/nedojenjem.
    I ja se tješim kao ti, da druga nije dojena koliko bi nam teže bilo pošto joj je potvrđena alergija i na kravlje mlijeko.

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    ma znam ali to mi se uvijek podvuče pod nos kao eto dojila si ih pa vidi a tebi ni vrag nije, ja vjerujem da bi bilo samo gore da nisam dojila.
    Upravo tako, majke koje su svojim izborom hranile dijecu AD-om vječito žele umanjiti važnost i dobrobiti dojenja (predpotstavljam zbog grižnje savijesti)

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako, majke koje su svojim izborom hranile dijecu AD-om vječito žele umanjiti važnost i dobrobiti dojenja (predpotstavljam zbog grižnje savijesti)
    Ja bih baš rekla da je suprotno.
    Ja nisam dojila,pa mi se vječito nešto nameće da bi bile zdravije da sam dojila.Ali eto,kao to je moj izbor(da ,kao da je bio moj izbor-isto mi je bio mini smak svijeta,depresija...).
    Po mom iskustvu-naišla sam na osudu dojećeih majki da se nisam (po)trudila dovoljno,da sam brzo odustala,da ovo,da ono...I obavezno se i njima dešavala baš isto što i meni,ali one nisu odustale...A ironija je što imam baš zdravu djecu.Dobro,manja ima reflux bubrega,ali to smatram više fizičkim problemom.

Bez obzira,svima bih savjetovala da svim silama pokušaju dojiti,i sama smatram da je zdravije i za mamu i za bebu,a i praktičnije je.A ako ne ide da se ne grizu(kao što sam ja).
    Neko je dojen i zdrav je.
    Neko nije dojen i bolešljiv je.
    Neko je dojen i bolešljiv je.
    Neko je nedojen i zdrav je.
    Kod nas se kaže-kako ti grah padne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •