Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: sušenje rublja " preko ograde" na višim katovima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno sušenje rublja " preko ograde" na višim katovima

Imate li kakvu ideju kako sušiti rublje na vanjskom štriku, a da mi rublje s drugog kata ne padne u susjedov vrt u prizemlju?

Mali balkon koji služi za sjedenje, žičana sušila za rublje zauzimaju gotovo sav prostor, ne volim da mi iznad glave vise gaće dok ispijam kavu, jedino rješenje je sušenje preko ograde (ne smeta nikome što se tiče pogleda) ...

Ali ja sam nespretna, ispadaju mi kvačice, odjeća što je prilično nezgodno jer susjed u prizmelju ima vrt...

Možda da ispod štrika razapnem kakvu ribarsku mrežu?! Gdje se to može nabaviti?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Imate li kakvu ideju kako sušiti rublje na vanjskom štriku, a da mi rublje s drugog kata ne padne u susjedov vrt u prizemlju?

Mali balkon koji služi za sjedenje, žičana sušila za rublje zauzimaju gotovo sav prostor, ne volim da mi iznad glave vise gaće dok ispijam kavu, jedino rješenje je sušenje preko ograde (ne smeta nikome što se tiče pogleda) ...

Ali ja sam nespretna, ispadaju mi kvačice, odjeća što je prilično nezgodno jer susjed u prizmelju ima vrt...

Možda da ispod štrika razapnem kakvu ribarsku mrežu?! Gdje se to može nabaviti?
    Da, ta mreža te jedino može spasiti. Možda u ovim Bau/max/haus i sl. ima, netko će znati gdje ima kupiti.
    Meni isto stalno ispadaju manji komadi robe, čarapice, gaćice... dolje ispod svekrvi padaju u dvorište, a ona već godinama ne kupuje nove kvačice, kaže da se opskrbljuje dovoljno od ovih što meni ispadnu.

Dakle, mreža.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •