Nisam znala hoću li staviti ovo pod nošenje ili zdravlje , ali usko je vezano pa evo....danas smo bili kod dr. fizijatrice , naravno poslalal nas je ped. jer curica ima (3mj) male promjene na mozgu u smislu da joj trokutići koji sadrže tu vodu u mozgu trebaju biti u obliku trkuta njoj su malo nazubljeni, pa impulsi za refleks malo sporije putuje, ped. nam je to lijepo objasnila i da to nije niš stršno da bi se to i samo s vremeno vjerojatno ispravila ali eto da svejedno odemo po vježbice pa da malo to poguramo. i da se vratim ,,danas kod fizijatrice, naravno moj curica čim sam ju spustila i počela skidati udri u plač ( to kod kuće ne radi, dijete zna gdje je !!) plakala je bez prestanka dok ju je pregledala kad ju uzmem ona prestane. Doktoricin komentar je bio A JESI TI MALA RAZMAŽENA!! naravno sljedeće pitanje je bilo jel vi nju puno nosate po rukama..istina je da nosamo, i kad spava voli biti na rukama (samo po danu po noći sma zaspe i spava samnom u krevetu bez problema i buđenja, samo za sisanje a i to prospavamo zajedno), i eni ju nij eteško nosati, bude ona i u kolicima i na podlozi se malo poigra ali većinom je na rukama. DOKTROICA je bila u šoku i sljedeći komentar je bio NEMOJTE JOJ TO RADITI????????????? kad je budna mora biti na stmaku , kad ide spavati mora u krevet....ja se pogubila!!! i naravno kak omozak ne radi onda kada treba , tek kad sam ja ušla u auto ja si sd razmišljam, ok jel ona to rekla iz zdravstvenih razloga ili zato što ona misli da je ona razmažena....mislim ja sam pročitala tonu tekstova kako je nošenje zdravo i da potiče sve aspekte razvoja, al kako to obično biva uvijek vas doktori poljujaju. i naravno ja došl akući , napravili mi podlogu za igru na podu, aj prvih 2 puta na stomačiću po 3o sec nekako a onda kad je pošizila nisam mogla smiriti dijete!!! toliko je bila u škou da kad sam legla s njom spvati jer se jadna toliko umorila od plakanja( a inače nikad ne plaće, tu ti tamo zakenjka jer joj uvijek odgovaramo na njeno negodovanje) trzala se u snu koliko je bila u šoku. Da zaključim, nosanje JE ZDRAVO ili ja živim u zabludi i trebam li ja svoje dijete forsirati da ona provede 3 sata na somaku ili leđima iako ural do iznemoglosti samo da bi udovoljila nekoj DOKTORICI????? ne pada mi napamet!!! pa makar to značilo da nisam dobra majka!! ali što to ona može vježbati dok isfrustirano reve na stomaku? imam li pravo ili. uglavnom naručila nas je 24.3. na vježbice koje će nam pokazati da vježbamo kući i to je to. što da radim?