zanima me jeli netko zna kako izgleda pregled kod neurologa (odrasla osoba)?hvala
zanima me jeli netko zna kako izgleda pregled kod neurologa (odrasla osoba)?hvala
Pa pita te zašto si došla, koje tegobe osjećaš. Dok stojiš zatvoriš oči i pogađaš nos, jednom i drugom rukom, dok sjediš lupka te po koljenu onim gumenim čekićem, dok ležiš podižeš ruke i noge....Ako dr zakljući da su potrebne daljnje pretrage, ideš na CT, pa ev. MR...
Ajde, ja nisam dobila ni to
Išla sam radi glavobolje/migrene. Zamišljala sam taj pregled da ću biti prikopčana na kojekakve uređaje za glavu...kad ono, ispitao me i na osnovi mog verbalnog iskaza procijenio da je to migrena i dao mi lijekove.
Pitala sam hoću li ići na kakve pretrage na što mi je odgovorio da nema pretraga za migrenu ali eto, ako baš hoću neku pretragu može me poslati na uzv vratnih žila. Nalaz je bio uredan i to je to.
Na pitanje ima li kakvog drugog lijeka osim tih (vrlo jakih) tableta rekao je - jedino promijeniti gene. Eto.
Posljednje uređivanje od LIMA : 31.10.2014. at 15:11
Pogledaj si ovu knjigu ima i o migrenama: http://www.planetopija.hr/hr/knjizara/knjiga/2594