Moj R. je prošle godine slavio rođendan na kuglanju kod Citya i bili smo oduševljeni. Mi smo uzeli ponudu preko ponude dana i ispale nas dvije staze nešto malo skuplje nego jedna u redovnoj ponudi. Uzeli smo subotu i disco bowling u 20,00 sati i klinci su bili oduševljeni, a bilo ih je u rasponu od 6. do 11. g. Jedino je nastao problem kad su se dijelile medaljice pa su mali počeli plakat pa sam nažicala tetu još 2 medaljice, a ove godine ću otić do Jaruna i kupit medaljice za sve tak da ne bude frke. Ja stvarno nemam nikakvu primjedbu, sve je bilo savršeno odrađeno.

U cijeni su bile (znači za 1 stazu, za 2 duplo), grickalice, pica velika, i 3 l soka po izboru. Na jednu stazu ide 6 klinaca, s tim da ih je kod nas bilo 13 na 2 staze pa su se mijenajli. Nakon puna mislim 2 sata, nisam više 100% sigurna, je išla torta koju smo mi donijeli, i tek nakon torte su išli doma. Znači nije sve skupa 2 sata, već je bitno da se nakon 2 sata maknu sa staze.

Još uvijek imaju preko ponude dana, s tim da je nešto skuplje sada, s tim da mi je kolegica rekla da je ona zvala ih pitat da bi uzela preko ponude dana i oni su joj ponudili istu cijenu kao preko ponude dana, jer im je bitno vjerojatno da ne plate proviziju ponudi dana. I zato ih je najbolje nazvat i dogovorit.