Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: Gdje i kako proslaviti 8.?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I meni se jako sviđa..jedino su možda ovi od 8 malo premali-Peterlin koliko je tvoj bio star kad je slavio?
    Moj F kad sam mu pokazala baš nije bio nešto zainteresiran-njemu su još uvijek darži Mc donalds i one divljaonice na napuhavanje :D ali otići ćemo u izvidnicu idući tjedan pa ćemo vidjet.
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 26.08.2015. at 09:30

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj dodagoda prvotno napisa Vidi poruku
    I meni se jako sviđa..jedino su možda ovi od 8 malo premali-Peterlin koliko je tvoj bio star kad je slavio?
    Moj F kad sam mu pokazala baš nije bio nešto zainteresiran-njemu su još uvijek darži Mc donalds i one divljaonice na napuhavanje :D ali otići ćemo u izvidnicu idući tjedan pa ćemo vidjet.
    U muzeju je rođendan unutra.
    Mi smo već dvije godine slavili u Zoo-u i svi su uživali. Čak i drugi put kada je padala kiša.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj dodagoda prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je bio stariji - slavio je tamo 11 ili 12 rođendan - pojma više nemam. Mislim da je muzej automobila otvoren 2012 ili tu negdje, znači moj je imao 11+ godina.

Oni u sklopu muzeja imaju odvojenu prostoriju sa prozorima prema prostoru muzeja i unutra imaju:
    - stolove za slavlje
    - stare igračke
    - novije igračke za razne dobi
    - stara računala (mm je guštao - Amiga, Atari, Commodore 64 ili 128-nemam pojma, mislim da su čak i stari ZX Spectrum tam izložili)

Mi nismo imali animatore, nego se njih šestoro naganjalo po muzeju - velik prostor, ima izložaka u kojima se može sjediti, ima stari tramvaj vani u koji se može ući... Oni povremeno mijenjaju postav (posude oldtimere koji nisu u njihovom vlasništvu, pa stoje tamo mjesec dana) tako da je nama to bila dobra zabava, ali bez animatora treba se jako potruditi zabaviti veliku gomilu djece. Mislim da imaju limit na 10 ili 12 klinaca, ne sjećam se više.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •