-
Noćno dojenje
Beba je stara 5 tjedana,na prvoj kontroli dobila 1400 g i 6 cm....dojenje je u redu dakle i beba napreduje unatoc borbi s grcevima i zrakom....zanima me da li bi se trebala tokom noci izdajati? Vec par noci imamo zadnji podoj u 21:00 h i budi se tek oko pola 5 ujutro...meni do tada natavno grudi prepune i curi mlijeko...bojim se upale ili sl....
Takodjer ako tako nastavi jesti da li ce se mlijeko smanjiti pa da ne bude dosta za tokom dana ....preko dana jede na svaka 2-3 h tj kad trazi...
-
Koliko znam, trebao bi biti jedan nocni podoj zbog odrzavanja laktacije, tj.prolaktina
E sad, valjda se ovaj u 5 broji pod nocni
Ja sam se puna 3 tjedna mucila s prepunjenoscu i izdajala visak (al samo visak) svaki 1,5 sat i po danu i po noci
Nju sam budila za cicanje svaka 3 sata, jer se sama nije budila za papanje
Otkad je prosla ta prepunjenost, u dva navrata sam se izdajala kad je okinula po 6 sati u komadu
Jednu je pocicala, a drugu sam ja izdojila i opet samo visak
Da sam cekala jos 3 sata da ona ide cikiti, zavrsila bih s kvrgama, i ovako je bilo na knap
Ako su ti prepunjene, izdoji samo visak
Mislim, tak ja radim, al cekaj da se jave savjetnice
-
Ja sam isto izdajala visak, onda kad bi pocele curiti (jer me to obicno probudilo po noci). Nekoliko tjedana sam se borila s tim viskovima, ali sad se ustabilila ponuda i potraznja.
Mislim da ne bi trebala skroz izdajati, jer ces si time samo odrzati ili cak navuci jos mlijeka.
I ne brini, nece biti manje po danu. Cike znaju!
-
Samo visak izdoji da ne bi dobila mastitis. Nemoj se brinuti ako ne zeli cicati po noci. Budi sretna! Dokle god dojis na zahtijev, imat ces mlijeka. Makar je to nesto sto jaaako brine mnoge mame, ali, mlijeko neces izgubiti ako ne dojis po noci. Ne gubi se ono bas tako lako
-
onda po malo samo.....strah je veci od sveg usvojenog znanja ....treci put dojim al koda je prvi...hehe....
-

Znam kak ti je
I ja imam 40 mjeseci dojenja s prve dvije cure pa me bilo frka kad mi je ovaj put naviralo mlijeko (a bilo ga je u hektolitrima)
Samo polako, izdoji pomalo samo da popusti pritisak
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma