Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: je li stvarno gladan?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Moja ko tunino dijete, samo što je starija i ne doji.
    Yummy_mummy, a što kad dijete puno jede i nakon druge godine? Mi smo BLW i još od početka dohrane (po Aprinom topicu) super jede...Ona nema grama previše, ali jede slasno od prvog dana dohrane i nema što ne jede. Ali imamo dojam da stvarno puno jede. Npr. kad dođem po nju u jaslice, obavezno jede drugu porciju zadnjeg obroka. Isto voli jesti sa svakim, tj. može jesti uvijek i česta joj je poštapalica "još".
    Trebam li brinuti, štajaznam, zbog širenja želuca i sličnih priča (o kojima ne znam ništa), ili trebam uživati dok to svejedstvo traje?

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ako pustis dijete da prve dvije godine jede "na zahtijev", jesti ce samo onoliko koliko treba i nakon tog razdoblja(od dvije godine). Odnosno, nece se prejedati. Ako, jede puno, treba joj puno. Djeca se puno vise krecu od nas, uz to jos i rastu. MOzak se najbrze razvija do 5. godine zivota, i njemu, dakle treba puno. Sama si rekla da nije predebela. Ja sam isto sa svojom kceri radila BLW, ona isto tako ima odlican apetit, jedino mrzi svjeze rajcice, kao i ja

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Moja ko tunino dijete, samo što je starija i ne doji.
    Yummy_mummy, a što kad dijete puno jede i nakon druge godine? Mi smo BLW i još od početka dohrane (po Aprinom topicu) super jede...Ona nema grama previše, ali jede slasno od prvog dana dohrane i nema što ne jede. Ali imamo dojam da stvarno puno jede. Npr. kad dođem po nju u jaslice, obavezno jede drugu porciju zadnjeg obroka. Isto voli jesti sa svakim, tj. može jesti uvijek i česta joj je poštapalica "još".
    Trebam li brinuti, štajaznam, zbog širenja želuca i sličnih priča (o kojima ne znam ništa), ili trebam uživati dok to svejedstvo traje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •