POgledajte na www.festivalznanosti.hr !
Traje ovaj tjedan u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku (u ZG ponajvise u tehnickom muzeju, od 10 do 21h) i cini se da ima zgodnih radionica. Mi mozda odemo u petak kad najavljuju kisu!
POgledajte na www.festivalznanosti.hr !
Traje ovaj tjedan u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku (u ZG ponajvise u tehnickom muzeju, od 10 do 21h) i cini se da ima zgodnih radionica. Mi mozda odemo u petak kad najavljuju kisu!
Tatek, mislim da je to ipak za malo starije. Osim botaničkog vrta.
Moja sestra koja je fizičarka kaže da i za manje može biti zgodna radionica izrade fosila. Inače je sve ipak za veće. Moja nećakinja stara 12 godina je već par godina stalni gost. Ja s M. još ne idem tamo, to mi je preambiciozno za njega. Jedino možda ona izrada dinosaura.
Poznavajuci Vedrana siguran sam da ce se nesto naci i za njega, samo trebamo prouciti raspored.mamazika prvotno napisa
Ako se moze zabaviti po sat vremena uz Riznicu prirode, knjigu o Geologiji, Od pjesaka do rakete i Povijest umjetnosti onda cemo vjerojatno pronaci i neku zabavu za pola sata tamo.![]()
Mi smo bili prosle godine kad je moj stariji sin bio predskolarac i bil je odusevljen s izradom fosila - jos nam stoji na polici u njegovoj sobi :D Preletio je pored sve ostale standove, nesto je i pogledao, ali ipak je sadrzaj bio za djecu skolske dobi.
Tatek!!!
A kakve su to radionice???Nešto sam načula o nekoj izradi dinosaura!!!
Čini mi se da bi to mog Luku moglo zanimati pa daj pliiiiiz malo više info o tome!!!
Pošto poslom putujem u petak moglo bi to tati biti spasonosno rješenje!!!
Cuj, ne znam ti nista vise nego ono sto pise na web stranici (vidi link u prvom postu). Mogla bi ti Zoila reci nesto vise, ona je bila tamo lani.mamatanja prvotno napisa
Ali, cak i da radionice omanu, u muzeju se uvijek moze potrositi sat-dva vremena (na zalost, rudnik otvaraju samo za vikend ...)
ovo za dinosaura nisam bas ni vidjela jer je moj sin izabrao izradu fosila (moras birati koju od te dvije radionice hoces) - cini mi se da su djeca tam zajedno slozila kosti (valjda velike kartonske) u kostur dinosaura velicine stola.