-
ne znam Zuska koliko imaš godina, ali meni su ovi simptomi počeli nakon 40e. do tada i nisam osjetila pms u pravoj mjeri ili što si već i spomenula to bi bilo možda dan, dva pred menstruaciju. doduše, imala sam ja nekih drugih problema tipa anksioznost i panični poremećaj u kombinaciji, ali ovo je nešto skroz drugo.
ja sam sad u dane pred ciklus toliko neurotična i razdražljiva da mi dođe da grizem oko sebe. sve mi ide na nerve, osjećam se promašenom, samosažaljevam se i mrzim u isto vrijeme :D i to traje i traje...pa recimo skoro 10 dana :/
meni paše jako promjena rutine u to vrijeme. evo, sad sam već par dana u drugom gradu. bila sam na koncertu, puno se družim i nekako u manjem intezitetu imam ove gore spomenute simptome. ali znam da to nije uvijek moguće, pogotovo uz malo dijete i ostale obaveze. ne znam kako stojiš s alternativom. ja nisam baš vična u tom području, ali sam odlučila probati nešto od ponuđenih pripravaka. nisam još sigurna što jer se na tržištu nudi svašta pa sam još u fazi informiranja. baš sam nedavno nabasala na ovaj link pa možda nešto od toga i probam. ako i ne pomogne, neće valjda naškoditi.
http://ladylike.hr/vise/zdravlje/pms...o-ublaziti-214
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma