Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Dokumenti

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Dokumenti

Dakle zanima me sljedeće na večinu natječaja traže uz osnovne dokumente i sljedeće a ja nemam pojima di to da nabavim

1. potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o radnom stažu

2. dokaz o radnom iskustvu u odgovarajućoj struci (potvrda bivšeg poslodavca iz koje je vidljivo da je kandidat radio na odgovarajućim poslovima – s opisom posla i navođenjem u kojem razdoblju je obavljao navedene poslove; ili preslik ugovora o radu – s opisom posla i navođenjem u kojem razdoblju je obavljao navedene poslove ili preslik rješenja o prijemu ako su radili ili rade u državnoj službi – s opisom posla i navođenjem u kojem razdoblju je obavljao ili obavlja navedene poslove)

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Potvrdu si sama printas, ovjerenu, preko straniza Zavoda. Naime, na njihovim stranicama moras pronaci tiskanicu (zahtjev za pin-om) koju popunis, odneses u svoju podruznicu i na licu mjesta dobijes svoj pin koji je aktivan u roku od 24 sata. Sa njim ulazis u svoj portofolio gdje su ti svi tvoji podatci, koliko dugo radis, kod koga si radila, uplate mirovinskog cini mi se. To ti je zapravo tvoja elektronska radna knjizica, pa je jedna od opcija potvrda o stazu - popunis obrazac, provjeris ga/ovjerava se elektronski, i isprintas si ga. Ako to nije dovoljno, onda vjerojatno imas stare ugovore u kojima je naveden period rada i tip posla koji si radila, iako je to zapravo jedno te isto. Ova opcija im je sada super, jer zaista nemas potrebu cekati kod bjih u redu, a i imas uvid u svoje podatke. Nadam se da sam ti pomogla.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

u podružnicu hzmo.Ja sam inače u Dubcu jer moja podružnica tamo kod glavnog u onoj zgradi.
    Tamo sam ja bila i dobila sam neki list papira di piše di sam radila i kaj sad ne znam jel to to.
    Ali svaki put pošaljem i uvijek vele da nisam poslal sve, pa mi niš na kraju nije jasno.
    A radila sam do prošle godine u 5 mjesecu i sve mi je upisano u normalnu raqdnu knjižicu

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne bih znala gdje ti je podruznica otkako nema radnih knjizica sve je prebaceno elektronski. Odi na njihove stranice, potrazi tu elektronsku radnu knjizicu, tamo je i obrazac koji isprintas i ispunis te s njim odes k njima da ti daju tvoj pin. Procedura je jednostavna. A u tvom portofoliu je zaista sve , od toga gdje si radila, koliko dugo, na kojim poslovima....cak mi se cini sa imas i uplate place, doprinose (kako sam samo jednom otvorila svoj nisam vise sigurna). U principu, sve sto ti treba tamo je, i mozes si printati, ovjereni podatci su.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

znabi idem na stranicu hzmo

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    u podružnicu hzmo.Ja sam inače u Dubcu jer moja podružnica tamo kod glavnog u onoj zgradi.
    Tamo sam ja bila i dobila sam neki list papira di piše di sam radila i kaj sad ne znam jel to to.
    Ali svaki put pošaljem i uvijek vele da nisam poslal sve, pa mi niš na kraju nije jasno.
    A radila sam do prošle godine u 5 mjesecu i sve mi je upisano u normalnu raqdnu knjižicu
    pa vjerojatno misle da nisi poslala ostalu dokumentaciju koju traže po popisu...jer na potvrdi o stažu iz HZMO-a ti je upisan svaki radni dan naravno pod uvjetom da si radila prijavljena

što se tiče druge potvrde, pa sama si sve napisala u zagradi! znači ili kontaktiraj bivšeg poslodavca da ti izda potrdu na kojoj će pisati od kad do kad si radila + opis tvojih poslova ili priloži Ugovor o radu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •