Dakle zanima me sljedeće na večinu natječaja traže uz osnovne dokumente i sljedeće a ja nemam pojima di to da nabavim
1. potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o radnom stažu
2. dokaz o radnom iskustvu u odgovarajućoj struci (potvrda bivšeg poslodavca iz koje je vidljivo da je kandidat radio na odgovarajućim poslovima – s opisom posla i navođenjem u kojem razdoblju je obavljao navedene poslove; ili preslik ugovora o radu – s opisom posla i navođenjem u kojem razdoblju je obavljao navedene poslove ili preslik rješenja o prijemu ako su radili ili rade u državnoj službi – s opisom posla i navođenjem u kojem razdoblju je obavljao ili obavlja navedene poslove)

Odgovori s citatom
otkako nema radnih knjizica sve je prebaceno elektronski. Odi na njihove stranice, potrazi tu elektronsku radnu knjizicu, tamo je i obrazac koji isprintas i ispunis te s njim odes k njima da ti daju tvoj pin. Procedura je jednostavna. A u tvom portofoliu je zaista sve , od toga gdje si radila, koliko dugo, na kojim poslovima....cak mi se cini sa imas i uplate place, doprinose (kako sam samo jednom otvorila svoj nisam vise sigurna). U principu, sve sto ti treba tamo je, i mozes si printati, ovjereni podatci su.