-
Beba spava na dojci
Drage mame, molim vas pomozite jer sad već postajem očajna i ne znam što da radim.
Imam curicu koja je ovaj vikend napunila mjesec dana. Imale smo na pocetku problema s dojenjem jer je imala zuticu pa je jako puno spavala i prvi tjedan nakon dolaska iz bolnice dobila svega 30g. no nakon toga smo se uhodale i sljedeci je tjedan dobila 200g sto je bilo super.
no sada mi opet vec treci dan ne jede kako treba. prvo mi je visila na cici, ali samo cuclala i nije gutala, a od jucer samo spava i nikako da pojede kak treba. probudi se, ja ju stavim na cicu, od ocaja sam pocela i brojati gutljaje, pocica 20ak puta - to nikako ne moze biti dosta, i opet zaspi. na navrate imamo i pokoji uspjesan podoj, ali to u zadnja 3 dana bude mozda 3 dnevno. i dalje ima uredan broj pokakanih i popisanih pelena, ali zbog pocetnih problema s tezinom kupili smo vagu pa sam nakon danasnjeg vaganja uvidjela da je u zadnja 3 dana dobila 0g (i pred 3 dana je vagana na nasoj vagi, dakle nije stvar u razilazenju medju vagama). dakle stvarno nesto ne stima. temperaturu nema. ja vise nemam ideje sta moze biti niti sta napraviti.
na prvi pregled idemo u utorak i vec vidim kako ce nam htjeti uvesti dohranu jer je u mj dana dobila premalo. a taman sam se nadala kako nam je lijepo krenulo da cemo uspjeti navuci da neki minimum. no ovo nas je sad totalno zabacilo i vise nemam ideje sto napraviti, zasto on ne jede vec 3 dana... budjenje nam bas i ne ide. jedino kad ju skinem da ju presvucem, ali nije neka korist jer ona na cici zaspi opet bez da je pojela kak treba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma