sory. trebala bi se puno više potruditi da mi nešto prikažeš gadljivim.mamma san prvotno napisa
ako ti je samo to bila namjera - zgroziti me...onda nisi baš normalna.
tvoj post je zvučao kao da sam se ja svojim upitom samo tebi obratila i samo tebe provocirala..i sad si ti jadna napadnuta... i kao ideš ti meni lijepo objasniti kako to sve izgleda s namjerom da me "zastrašiš" ili mi nešto zgadiš. niti si me zastrašila. niti si me zgadila jer kao što rekoh- potrebno je puno više od tvog agresivnog pristupa da mi se nešto zgadi jer svega sam se nagledala.
ja sam postavila pitanje jer me je zanimalo koje su posljedice za ženu ukoliko ne izvrši kiretažu.
i to je bilo sve.
a to što si se ti osjetila automatski ugroženom i prozvanom da moraliziraš i opisuješ svoje ružno iskustvo... nije moj problem.
rekla sam ti-žao mi je što ti se to dogodilo, ali to definitivno nije razlog da tako bijesno kopaš oči svima koji nešto priupitaju na račun ovoga.
i ako mislite da mi je poanta bila provokacija..onda bi se vi trebale zapitati nad svojim izopačenim umovima i jeli vam potrebna stručna pomoć. jer i ja sam trudna i zadnje što mi pada na pamet jest Momze obrisala ruznu rijec trudne žene ili žene koje su to sve prošle s ovako ozbiljnim temama.
pitala sam o kiretaži to što sam pitala jer me zanima radi nekih stvari, sad mi se više neda niti opravdavati radi čega, jer vidim da je na ovom forumu vama glavni cilj kako ispasti što veća žrtva i pritom popljuvati nekoga dobrano.
oprostite. meni je to odvratno.
pozdrav

Pitala si i ja sam ti odgovorila. Gadljivo? Pa ne čitaj.
Odgovori s citatom