-
Inace ne volim da ucestvujem u ovakvim ˝odjednom sam zrtveno janje˝ temama, ali smatram da problem nije u ostalim clanicama, nego upravo u tebi. Mozda je u tvom zivotu ovakav nacin doznavanja informacija i uopce kulture izrazavanja sasvim normalan, ali ovdje se nalaze zene koje su pretrpjele velike da ne kazem psihicke gubitke samom kiretazom. to ih ne cini babetinama niti Rodu nekakvom sektom, ali tebe sa takvim nacinom izrazavanja cini itekako nepristojnom.
Sto se same teme tice meni je milion puta kroz glavu proslo da ovdje postavim pitanje o kiretazi jer mi je to nocna mora i uzasno se plasim toga ali nisam nikad jer ne volim da evociram necije uspomene pa sam te podatke potrazila negdje drugo na internetu.
Ja bih samo ostalim clanicama preporucila da ce nazalost ovakvih ljudi uvijek biti i da je najbolji nacin da im ne dopustimo da nas izivciraju i da takve osobe jednostavno IGNORISU. jer na kraju krajeva, niko ne zasluzuje da se vi uznemirite zbog nekoga ovako negativno nastrojenog.
Pusa curama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma