I ja ću vam se pridružiti...

Ukratko, u 9./2008 otišli konačno na more, kasnila mi menga nekih 10 dana, onda došao neki žbrljavitis (sve sam riješila sa par tampona i normalno se kupala), 10. mjesec menga izostaje (no imam već godinu dana problema sa neredovitim ciklusima ) pa mi to nije ništa čudno, a točno 11.11. počinjem krvariti i to traje punih 30 dana, u međuvremenu uzimam i terapiju koja ne uspijeva zaustaviti krvarenje, 11.12. završavam u Vinogradskoj na kiretaži (ab. incompletus) pod lokalnom anestezijom (sorry, ali ja to više ne bih ponovila - da nisam znala da zahvat traje tako kratko, pa sam stisnula zube, vjerojatno bi im skočila sa stola od bolova - za mene ubuduće dolazi u obzir isključivo totalna anestezija).

Uglavnom, ja nikave bolove nakon kiretaže nisam imala. Pardon jesam ali mene je bolio - RUČNI ZGLOB!
Da, ručni zglob, jer mi prije postupka kiretaže nije uspjela naći venu pa sam injekciju (nemam pojma za što) dobila u desni ručni zglob - očito je opet fulala venu - i to me već tamo boljelo ko vrag. Ruku nisam mogla micati slijedeća 2 dana, naotekao mi je zglob, držala sam danima obloge, a boli me i dan-danas.

Prije 3 dana sam konačno dobila nešto što u stvari baš i ne bih mogla nazvati menstruacijom....? Kako je to išlo kod vas?

Obzirom na sve, kada se može ponovo pokušati sa novom trudnoćom?