cure

- kada ici na prvi pregled nakon zahvata - relativno, mene su 1. puta narucili da dodjem kad bude gotov PHD kiretmana, a 2 i 3 puta sam isla nakon par mjeseci (jedino bih podigla PHD cim bi bio gotov), no kod mene su sva 3 puta bili missed oko 9 tjedna, nikad nisam imala nikakve bakterije i sl. koje bi trebalo tretirati

- ovo sto doktor kaze ako bude krvarenja - nakon zahvata krvarenje je u principu jako lagano, nekima prestane brze nekima malo potraje, no najcesce se za par dana pretvori vise u neki iscjedak koji obicno traje 1-2 tjedna, a nekima se tako produzi i do prve M. treba pratiti i ako se jako pojaca uz bolove, temperaturu, cudan miris onda obavezno pozuriti do doktora. takodjer 1. M dodje najcesce u periodu kao da je dan kiretaze 1. dan M, no moze se i razvuci (cak na 6 pa u rijetkim slucajevima i do 8 tjedana), no ako se ne pojavi znatno duze od uobicajenog ciklusa onda najbolje provjeriti s doktorom sto se tu zbiva

- kada krenuti u nove pokusaje - isto relativno, najcesci savjet je pricekati cca 3 ciklusa, u nekim slucajevima kazu 6 mjeseci pa i duze (no ovo za duze je jako rijetko i vezano uz jos neke dodatne diagnoze)

Drzite se