Imala sam u ljeto 2007. kiretažu u splitskoj bolnici i uspavalo me kao i preostalih 5 cura (da-bilo nas je čak 6 taj dan! :shock: )
Jedna od nas je kiretirana "na živo" dan prije jer je prokrvarila pa je nisu htjeli uspavati jer joj nije puno ostalo za čišćenje. Njeno traumatično i bolno iskustvo vam ne želim niti pričati. Reći ću samo da je plakala i jecala cijeli dan tako jako da smo se sve smrzle od straha što nas čeka ujutro. Međutim, sve pohvale anesteziologu i liječnicima koji su (barem sa mnom) popričali, sve mi objasnili i bili uz mene od kad sam zaspala do buđenja.
Navodno je ta anestezija trajala 10ak minuta jer je njima za taj zahvat dovoljno par minuta. Da mi se to ne daj bože opet dogodi inzistirala bih na općoj anesteziji jer sam takva traumatična iskustva čula da ne bih sigurno htjela riskirati da osjetim takvu bol.

Što se tiče vremena kada na drugi pokušaj, meni su rekli 3 ciklusa barem da sačekam, no ja sam malo više-za svaku sigurnost. Par mjeseci prije začeća sam pila folnu kiselinu, obavila sve popravke na zubima, napravila pretrage na sve žive bakterije...sve po PS-u...ne dam se iznenaditi, želim da znam da sam sve napravila šta je u mojoj moći...

Sada je sve ok, tek je početak-u 6.tjednu sam, ali sve se odvija u pozitivnom smjeru :D :D :D :D

Bitno je ne posustati i imati pozitivne misli u glavi-tu je ključ!