-
Bibi, uzimala sam nativni propolis, prije i poslije laparoskopije; prestala sam kad sam počela uzimati neki multivitamin i Ferrum jer mi je željezo kronično nisko (čim prestanem piti Ferrum pada na 5), bilo mi je previše svih tih tabletica.
Sad, moj je CA125 uvijek bio o.k., čak kada se cista povećala, on je pao s 27 na 14, tako da to meni nije mjerodavno. Mislim da lagano povišene vrijednosti ne znače ništa.
Baby-eve, super za trudnoću. Ma, ako je žena zdrava, jedan pobačaj ne znači ništa. Meni je problem (i bit će) antifosfolipidni sindrom i užasno me strah iduće trudnoće, bude li je.
A što se odnosa tiče, 15 dana nakon kiretaže prestala sam potpuno krvariti, čak prvi put nakon dugo vremena nikakvih iscjedaka nemam. Odnose sam imala 20. dan od kiretaže, i psihički i fizički spremna :/ (žao mi MM, apstinira dva mjeseca, otkad sam zatrudnila, ne buni se, hm) Ma, šala, na određen način se neću nikad oporaviti od pobačaja, ne mogu vjerovati da toliko djece ima na svijetu, a ja ne mogu jedno jedino iznijeti, no ne želim da to pokvari sva ostala zadovoljstva koja mogu imati. Sad mi je teže otići giniću nego se pokeksati, imam averziju prema bijeloj kuti jer su me toliko puta pregledali u 4 tjedna, a nikome nije palo na pamet da mi terapiju pojača s heparinom.
Cure, ja se malo raspričala (šutjela sam cijeli vikend
), svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma