Citiraj Lutka prvotno napisa
Citiraj vikki prvotno napisa
Lutka, prirodno da postoji strah, ja nakon dva misseda uopće ne gajim neke nade da će treći put sve proći o.k., ali mislim da bih jako žalila da ne pokušam. Kod mene će biti metoda pokušaja i pogrešaka, nažalost, jer mi nisu neki izgledi (godine, dijagnoza...)
draga vikki, zaboravi na te svoje "neke izglede" a i na one "prijateljice" koje se "čude" tvojim pokušajima... to samo vuče negativnu energiju... Znam za ženu koja je prošla 7 kiretaža, i ipak rodila curicu. Stvar je u stavu. pozitivnom i u nekoj višoj sili/Bogu/sudbini da će beba doći ako to ona odluči.
Ovo potpisujem u potpunosti.
Na žalost ja sam do sada imala 8 spontanih pobačaja (katastrofa) i sada imam dvije prekrasne curice, a treća beba je na putu (trudna sam 13 tj). Na kraju se ništa (ni jedna kiretaža,a sve pod lokalnom) ne može mjeriti sa srećom kad ugledaš lice svoje bebe, sve se ovo izgubi u podsvjesti. Lagala bi kad bi rekla da se zaboravi jer ja nisam zaboravila ni jednu svoju bebicu, ali sam naučila živjeti s tim, a za sve to treba puuuno vremena i strpljenja. Kad sam rađala svoju drugu curku u rađaoni me pitaju koja je trudnoća po redu i kad sam im rekla deveta, a od toga samo jedan porod doktorica se skoro onesvjetila.
Cure znam da je teško, čak ponekad i previše, ali ja sam se uvjek tješila da je najvažnije da mogu ostati trduna i da moram jednom uspjeti. I evo kao što vidite jesam.
Svima puuuno .