Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Tko se kuzi u povrat novca na ebayu?

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Tko se kuzi u povrat novca na ebayu?

Proizvod mi nije stigao, prodavatelj rekao da ce mi refundirati novac. Platila sam paypalom. Da li to znaci da ce mi vratiti na paypalov racun ili morsam prijaviti visa karticu na paypalu? Nesto sam tamo citala pa se nesto takvo spominje? Inace, uplata je vec trebala sjesti ali na paypalu nema nikakve transakcije...

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Seler će ti vratiti novce preko paypal-a.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Dobro, a da li ti novci onda "leze" na racunu i pri iducoj kupovini ih se automatski skida? Tj. ja ih ne mogu dobiti na neki svoj racun ili?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Paypal račun je vezan uz karticu koju si prijavila, dakle sjest će ti na devizni račun i moći ćeš ih koristiti normalno.
    Paypalu nekad treba i 7 dana da napravi povrat.

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Paypal ti odobri kreditnu karticu za taj iznos.
    Samo svakako provjeri sa sellerom je li ti stvarno uplatio, imaš tamo neke rokove za prijavu ebay-u sellera koji s kojim ne možeš riješiti dispute i ako ti ne uplati uskoro, ne libi ga se prijaviti.

Ja sam imala sličnu situaciju, na kraju mi je e-bay vratio novce, a seller nestao s ebay-a nakon toga (očigledno su mu uskratili daljnji pristup i prodaju).

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Imam prijavljenu samo american express karticu. S nje ne mogu skidati nikakve novce. Ma odgovara mi i da to iskoristim pri iducoj kupnji, u pitanju nije velik iznos

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Na računu za idući mjesec taj iznos ti se pokaže kao odobrenje, odnosno za toliko manje platiš svoj redovni mjesečni račun.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Aha,sad mi je sve jasno! Hvala svima na pomoci!

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo mene opet. Vec sam 2 puta dobila poruku od paypala: check your latest activity ali kad odem na svoj racun, nema nikakvih promjena. Nasla sam bas posebno stavku refunds ali nema nikakve uplate. Seller mi je napisao da mi je 6.3. napravio povrat ali ja novce nigdje ne vidim. Da li nesto krivo radim?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne vidiš novce ni preko netbankinga na računu kojim plaćaš niti na paypalu?

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Placam American karticom. Ni tamo ne vidim nikakav novac. Komunikacija sa sellerom je bila odlicna bez ikakvih problema, zato i ne kuzim u cem je problem. Nisam stekla dojam da me vara

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pogledaj si u my ebay, purcess history, da li ti kod te stvari za koju je povrat ona j znak za valutu- dolar, funta ima malu strelicu. To je znak da je refundirano. I kad prislonis misa na to isto ti Pise. Inače na karticu ti vraćaju novce tak da umanje račun cjelokupni mjesečni a za devizne i ostale paypal napravi uplatu tog novca tebi. Na paypalu idi na all transactions i kod plaćanja ove stvari, tog datuma kad si platila a ne kad ti je on vratio ti Pise refunded i kluknes na to pa se pokazu sve transakcije.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj zmajica prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledaj si u my ebay, purcess history, da li ti kod te stvari za koju je povrat ona j znak za valutu- dolar, funta ima malu strelicu. To je znak da je refundirano. I kad prislonis misa na to isto ti Pise. Inače na karticu ti vraćaju novce tak da umanje račun cjelokupni mjesečni a za devizne i ostale paypal napravi uplatu tog novca tebi. Na paypalu idi na all transactions i kod plaćanja ove stvari, tog datuma kad si platila a ne kad ti je on vratio ti Pise refunded i kluknes na to pa se pokazu sve transakcije.
    Niti na ebayu niti na paypalu nigdje ne pise refunded. Samo completed sto se odnosi na to da sam ja platila.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sonata prvotno napisa Vidi poruku
    Niti na ebayu niti na paypalu nigdje ne pise refunded. Samo completed sto se odnosi na to da sam ja platila.
    Provjeri na računu od Amex-a - da li ti je umanjen račun za prošli mjesec ili će ti biti za ovaj (ovisi kad se račun generira) umanjen za vraćeni iznos.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hocu,12.mi prave racun za prosli mjesec pa cu pogledati

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sonata prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene opet. Vec sam 2 puta dobila poruku od paypala: check your latest activity ali kad odem na svoj racun, nema nikakvih promjena. Nasla sam bas posebno stavku refunds ali nema nikakve uplate. Seller mi je napisao da mi je 6.3. napravio povrat ali ja novce nigdje ne vidim. Da li nesto krivo radim?

Ma to je marketinški email od Paypala, i meni je stizao u zadnje vrijeme: tipa: check your activity, we miss you....

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A ne znam, meni nisu napisali we miss you

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •