Gdje kupiti u ovo doba godine jednodijelni sportski badić, a da je povoljna cijena?
Gdje kupiti u ovo doba godine jednodijelni sportski badić, a da je povoljna cijena?
Intersport ih stalno ima, a cijena, neznam...
intersport, hervis... svuda
Posljednje uređivanje od magriz : 01.02.2014. at 17:55
povoljni ti budu u sportskom outletu u Gajevoj, mislim da je Gajeva 19 ili 21
ja narucila sa Sports directa. doslo za dva dana. platila smijesne 2 funte![]()
Ima u onom ducanu kod bazena Mladost. Samo ne znam koliko su povoljni.
Zvala sam brdo trgovina, rijetko koja ih ima sad po zimi.
Anatom, sad sam vidjela, velika mi je to trošak dostave. Koliki je tebi bio?
Ma poslije sam se sjetila da sam s frendicom skupa narucivala i to jos dok su imali 50% postarine.I nisam samo badic, bilo je toga jos oh ho hooooo
Tak več da. Možda pronađem nekog za skupnu narudžbu, ovako mi je dostava koliko i badić.
Kako si zadovoljna? Veličine su ok?
Iskreno, bas sam odusevljena. Badic je odlican. Velicine su taman, barem moja. Trebala sam nesto za bazene ,jer mi je bedasto u badicu dvodjelnom za more. Ima unutra i neku podstavu pa sve fino drzi. Sve u svemu za tu cijenu koju sam ja platila odusevljena sam.
Ovakav vrlo slican http://www.sportsdirect.com/slazenge...lcode=35403522
Koja velicina ti treba? (ak hoces mozes i na pp)
Hi!
Razmišljam o kupnji jednodijelnog badića, ali sve što sam do sad vidjela je bilo pretanko na prsima. Osjećam se neugodno kad mi se sve ocrtava pa me zanima kakav je taj koji si ti naručila po tom pitanju, kažeš da ima podstavu...? I koja je marka (link koji si stavila više ne postoji)? I kako odrediti koja veličina mi treba, ne želim kupiti nešto što će mi biti premalo ili preveliko... Hvala ti unaprijed!![]()
Anemona, jesi zvala Calzedoniu ? Ja mislim da sam svoj kupila izvan ljetne sezone.