Dakle kupila bi tablet pa me zanima sta je bitno kod tableta. Jer ima svakakvih vrsta i cijena pa ne znam recimo koja je razlika izmedu onog najeftinijeg i onih skupljih. Ako je jertiniji jel znaci da je nekvalitetniji i da ce brze riknut
Dakle kupila bi tablet pa me zanima sta je bitno kod tableta. Jer ima svakakvih vrsta i cijena pa ne znam recimo koja je razlika izmedu onog najeftinijeg i onih skupljih. Ako je jertiniji jel znaci da je nekvalitetniji i da ce brze riknut
Ne mora biti... Cijena je obicno vezana na dijagonalu ekrana (mali ekran = niza cijena) i rezolucija, odnosno kvaliteta istog. To bi ti vjerojatno rekao moj stariji sin kojeg sad vec i mm pita za savjet oko tih stvari...
Nemoj se time opterecivati. MOj sin bi ti rekao jos nesto - to je zaista potrosno kao i mobiteli. Kupis nesto sto ti je prihvatljivo po cijeni i cije dimenzije + rezolucija ekrana ti se cini ugodnima za oci i to je to. Eto, nisam nesto pametno napisala, ali nadam se da sam ti pomogla.
Eh, da - bio je cijeli topic o tome, ali ne samo o tabletu nego u sklopu e-book readera imas dosta korisnih informacija. Potrazit cu link.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 12.03.2014. at 09:05
mislim da i memorija igra ulogu u cijeni.
Je, sigurno, kao i karakteristike kamer i još neke stvari. Nije svejedno za što će se tablet koristiti - za gledanje filmova ili za igranje igrica itd.... da ima wifi... ima tu još toga.
Pitat ću ja sina kad uhvatim vremena.
Ima na specijaliziranim forumima "best buy" komentara, ali obično je kriterij cijena - što je najbolje za tu lovu. Evo našla primjer takve analize: http://www.bug.hr/forum/topic/tablet...kn/162151.aspx