Vidi rezultate ankete: Da li se beba zarazila u rodilistu?
- Glasači
- 147. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
-
Pozdrav svima. Ja sam novi ovdje. Dobio sam sina prije 2 dana. Bio sam sav sretan, zvao sam svih okolo da ih obavijestim. Kad ono danas odnijeli dijete i smjestili ga na odjel neonatologije. Smije ga se posjetiti samo 1 sat dnevno. Čak i moja žena koja je još u rodilištu ne smije otići tamo.
Dođe mi da padnem u nesvjest. Da beba ima mjesec-dva bio bih manje zabrinut, ali to je beba od samo 2 dana. Pojma nemam koja je to infekcija jer nisu sve pretrage napravili. Kažu da je neki index žutice (izmislio sam naziv jer sam zaboravio kaoo se to zove) vrijednosti 16,5. Temperatura je 38. Napravili su preliminarne testove, ali ne puno toga jer je nedjelja. Kažu da je neka infekcija pa su dijete odnijeli i tamo će istraživati što je na stvari.
BTW, kaću da žena treba nositi mlijeko tamo, ali treba ga nositi u prijenosnom hladnjaku. Mi imamo samo ogromni hladnjak za putovanja, a nemam pojma ima li neki mali, sitni za ove svrhe.
Znam da nije moguče na daljinski dijagnosticirati, ali ako mi netko može reći koliko je opasno kada se infekcija javi u tako najranijojdobi od samo 2 dana starosti s fibrom 38 i žuticom, doduše blagom žuticom. Može li se očekivati ozbiljnije komplikacije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma