Naša ljubav se zaljubila. Malo mi je smiješna, malo slatka, a malo me srce boli.
Iznenadilo me jer mi se ona čini još mala (ima 2 godine i nepuna 3 mjeseca), a k tome on je stariji od nje 4 i pol godine pa me i to iznenadilo. Iako, mali je bombon, frajer, a pažljiv...
Dakle, bili nam pred par dana u gostima on i mama. Prethodno su se vidjeli par puta, no ne družimo se često jer nismo u istim gradovima, ali međusobno su se simpatizirali. I sad, taj dan navečer nakon njihove posjete, ona nosa po kući poklon koji joj je donio i blentavo govori "moj D., moj D..."
Dolazi tata s puta i ova mu objašnjava da je to njoj donio njen D., pa legne na pod, škalja se i govori tati kako je njen D. nju tako škakljao. I to ponavlja cijelu večer, a sve s onom tipičnom blentavom zaljubljenom facom kakvu smo svi imali.
Onda se sjetila da postoje telefoni gnjavila da ga zovem, onda gnjavila tatu da ga zove, onda smo joj obećali da ćemo njegovoj mami reći da ponovo dođu. Pa je izjavila da joj više nitko nije prijatelj (nabrojila je sve vrtićke prijatelje, prijatelje iz parka i rođaka), osim D.
Drugo jutro se probudila s "moj D...mama, zovi D.!" Da me više ne gnjavi s tim zvanjem, išla sam na FB kod njegove mame potražiti fotke pa ih je gledala (sve zacrvenjena i uzbuđena, ajme) i sad me gnjavi svaki jutro da ih gleda, a ja se osjećam stalkerski.
Jučer navečer dala mi je da joj izmjerim temperaturu, što u zadnje vrijeme ne da, samo zato što je zauzvrat tražila gledanje njegovih fotki.
Pitala sam je misli li često na njega i kako, a ona kaže: "Da, tako: moja mama, moj tata i moj D."
U parku si mumlja u bradu gdje je na vrtuljku toga dana sjedila onda, a gdje D. ...
Baš me iznenadilo...zbunjena sam. Voljela bih da uživa u novim osjećajima i u sebi, ali malo se bojim, zašto, ne znam, što god da napišem, zvuči glupo, probala pa obrisalaNe bih da pati
Kako se postaviti, do koje mjere s njom komunicirati o tome? Kakva su vaša iskustva?

, onda gnjavila tatu da ga zove, onda smo joj obećali da ćemo njegovoj mami reći da ponovo dođu. Pa je izjavila da joj više nitko nije prijatelj (nabrojila je sve vrtićke prijatelje, prijatelje iz parka i rođaka), osim D.
) i sad me gnjavi svaki jutro da ih gleda, a ja se osjećam stalkerski.
.
Ne bih da pati 
Odgovori s citatom

tko nije volio ni patio, kakav čovjek može postati?
) je da sam ja, za prvog sina, željela da se zove marijan.