Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: MPO igraonica- za sve MPO trudnice I one koje to zele postati

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno MPO igraonica- za sve MPO trudnice I one koje to zele postati

Svi smo mi ovdje svjedoci koliko je porazavajuca cinjenica da smo subfertilni I da krecemo u MPO vode. A to je onda tek dug I emotivno naporan process, kroz koji nasi sredjeni zivoti postaju krhka barka na valovitom moru. Ova tema je zamisljena kao igraonica za MPO aktere- kutak za humor I opustanje koji su nam svima prijeko potrebni; naravno za razmjenu iskustava, za podrsku, za zezanciju, virtualnu kavicu s curama koje su nam bliske I drage mada ih nikad nismo srele! Dese se I na ovom forumu ljubavi i prijateljstva, pa zasto ne napraviti malo mjesta za igranje s novim MPO prijateljicama. Bezalkoholni koktel za sve- ja castim!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Evo da ja krenem tj nastavim- jel se tko od MPO trudnica bavio sportom? A ako ne, zasto ne?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Štopam za koliko će ti zaključat temu...nema chatanja...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam kroz postupke šetale i igrala se sa svojim pesima, velikim pesonjima, labradorica i belgijaner i jako su mi pomogli pogotovo nakon neuspjeha. Svakodnevno min 3 sata intenzivne šetnje, npr tura nam je bila od mosta mladosti do mosta slobode pa preko uz bundek natrag

zadnji transfer - punkciju mi radio drK i ja već na stolu za transfer, doktor dole jelte ispod, i pita ko vam je radio punkciju, ja kažem drK (nisam ga poznavala osobno) a on digne glavu i kaže a ha ovaj tu dole ispod brkova. Ne moram reći da doktor nema brkove a ja ne podnosim brazilku. I tako je počela moja trudnoća, smijehom

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

tigrica to sam i mislila. citala malo pravila, al me jedna MPO dama okurazila da nam je tema prijeko potrebna.

linalena, a sta je muskarac bez brkova? nek ti bude zahvalan!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Štopam za koliko će ti zaključat temu...nema chatanja...
    Potpis
    Iz tog razloga je i tema mpo trudnoca i kljucana

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Meni je ovo super,i nadam se da ce moderatorice shvatit potrebu i za ovim! Jer ja osobno,imam potrebu reci,napisati puno vise,ali uvijek pazim..da me netko( moderatorice) nebi stopa zbog toga!
    Svasta sam naucila na ovom forumu,upoznala prekrasnih cura koje su mi masu pomogle..i doista sam zahvalna na tome...
    Npr.u stvarnom svijetu,zivotu..ja neznam nikog ko je u mpo prici,i da ponekad imam potrebu pricat..samo pricati o tome..da ne razmisljam o tome,sta smijem..sta ne smijem reci!
    I bilo bi super ( moje misljenje) kad bi ova tema zazivila!!
    Bravo Boogie,i ja bi jedan bezalkoholni molim!))

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

02:57
    Danas sam se malo kasnije digla
    Sorry, cure.
    Chat je zabranjen po svim podforumima, pa tako i kod nas. Jedino odbrojavanje ima malo labavija pravila - probajte ovo ugurati tamo.
    Posljednje uređivanje od Argente : 13.03.2014. at 11:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •