Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Turbo pecnica, halogena, konvekcijska

  1. #1
    lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    3,514

    Početno Turbo pecnica, halogena, konvekcijska

    Kupila ju pa me zanimaju iskustva
    Npr kako peci krumpir, pomfri , itd..

  2. #2
    Dilek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014
    Lokacija
    Malmo
    Postovi
    140

    Početno

    Ne znam koju ti imas, pa ce mozda tvoje iskustvo biti drugacije. Ja sam imala Sinbo, neku tursku jeftinu kad smo tek doselili i bila mi je izvrsna za krumpir, povrce opcenito, bez imalo masti se moglo peci. Medjutim, za kolace, pizzu i sl. totalni fail. Valjda zato jer donji sloj treba zapeci, a svjetlost ne dopire do tamo pa mi je uvijek bilo sve sirovo s donje strane. Mozda je stvar u mojoj pecnici. Kasnije sam pekla samo ono sto se moze okrenuti tokom pecenja i za to je stvarno odlicna, bude sve brze gotovo.

  3. #3
    lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    3,514

    Početno

    Isto. Isprobala sam pizzu i iskustvo je isto. Mekana bude. Ostalo je preodlicno. Super mijenja npr mikrovalnu


    Sent from my iPad using Tapatalk

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •