-
Slično i ja radim. Prvo dinstam 5-6 većih glavica luka zajedno sa 5 mrkvica. Toga bude dosta, što više to ukusniji gulaš. To odmah u malim količinama povegetim, i stavim malo slatke i ljute paprike. Dinstam tako dugo dok postane skroz staklenast. Dodam meso , još malo vegete, pola suhe šljive, malo još ljute paprike malo, malo, i 1,5 dcl crnog vina. To se dinsta. na drugi plin stavim u jednu posudu kocku juneću da se rastopi u vodi. I kad u gulašu ponestane vode, podlijem sa rastopljenom kockom. I tako ponovim postupak 5-6 puta, sve dok se luk i mrkva skroz ne istope, skoro dobijete jedoličnu gustu masu. To je jako ukusno. Isjeckate krompir na kockice po želji, i dodate gulaš, dolijevši vode po ukusu. I pustite da se još kuha dok krompir bude gotv. Sve zajedno bude gotovovo oko 2,5-3 sata, ali bez brašna i bilo čega drugoga. I stvarno je jako ukusno. Dobar tek!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma