-
hroptanje
Bebica 6 mjeseci, prije mjesec dana bila je prehladena. Ozdravila je al još uvijek stalno nešto navlači po nosu. Čuje se hroptanje i kao da je nos pun al ništa ne mogu izvući. Inače je sve super, jede, vesela je. Kak da se toga riješimo?
-
Mi imamo inhalator pa nam je dr. rekla da mozemo u fiziolosku staviti 2 kapi bisolexa pa inhalirati 2 puta dnevno. Isto hropce jer ne zna iskasljati. Ali ja nisam jos dala jer nije strasno a ne zelim ga kljukati s kemijom. No zadnji put sam predugo cekala pa je zavrsilo s bronhitisom. Ako si sigurna da nije nista, stavljaj joj fizioloske sto vise pa mozda uspijes izvuci balce.
-
Ne znam jel dojiš ali ako da Probaj joj ukapati par kapi mlijeka kažu da ima antibakterijsko djelovanje. Moja mala je bila prehlađena i nos joj je bio full zastopan i ja sam joj umjesto fizološke ponekad ukapavala izdojeno mlijeko i izvlačila aspiratorom na usisivać...Pomoglo je.... Bebica mi ima 2 mjeseca.
-
Za mlijeko sam i ja čula da je dobro, ali nisam probala. Bebač mi je hroptav evo već par dana, korijen bijelog sljeza mu kapljem u nos i čini mi se da pomaže. Isto ga inhaliram ali samo fiziološka jer je još premali za drugo, i na nos ne izlazi ništa, ali se situacija popravila nakon kapanja sljeza.
-
Super, nisam se sjetila mog mlijeka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma