Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: hroptanje

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno hroptanje

Bebica 6 mjeseci, prije mjesec dana bila je prehladena. Ozdravila je al još uvijek stalno nešto navlači po nosu. Čuje se hroptanje i kao da je nos pun al ništa ne mogu izvući. Inače je sve super, jede, vesela je. Kak da se toga riješimo?

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi imamo inhalator pa nam je dr. rekla da mozemo u fiziolosku staviti 2 kapi bisolexa pa inhalirati 2 puta dnevno. Isto hropce jer ne zna iskasljati. Ali ja nisam jos dala jer nije strasno a ne zelim ga kljukati s kemijom. No zadnji put sam predugo cekala pa je zavrsilo s bronhitisom. Ako si sigurna da nije nista, stavljaj joj fizioloske sto vise pa mozda uspijes izvuci balce.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne znam jel dojiš ali ako da Probaj joj ukapati par kapi mlijeka kažu da ima antibakterijsko djelovanje. Moja mala je bila prehlađena i nos joj je bio full zastopan i ja sam joj umjesto fizološke ponekad ukapavala izdojeno mlijeko i izvlačila aspiratorom na usisivać...Pomoglo je.... Bebica mi ima 2 mjeseca.

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Za mlijeko sam i ja čula da je dobro, ali nisam probala. Bebač mi je hroptav evo već par dana, korijen bijelog sljeza mu kapljem u nos i čini mi se da pomaže. Isto ga inhaliram ali samo fiziološka jer je još premali za drugo, i na nos ne izlazi ništa, ali se situacija popravila nakon kapanja sljeza.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Super, nisam se sjetila mog mlijeka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •