Hvala curke,joj tesko je biti opusten nakon jednog spontanog,i sad vec 2 godine radimo na bebi,a nece pa nece.Mm je spermiogram bio los,sad je dobar ali i prosli mj sam se toliko nadala i nista.Zato smo se i uputili specijalistu za mpo.On je jucer vidio jajasce 18x15 mm,endometrij 14 mm i predpostavio da ce ovulacija bit u iduca 3 dana.Sokiralo me to kaj je rekao da jajna stanica zivi u prosijeku 9h,a spermici 24h i da je najbolje imat odnose ujutro.Kako se nasalio muski uvijek imaju vremena ali dame nece cekat pa odu hahaha
Ne razumijem cemu tablete progesterona ako je sve u redu kaj se tice ovulacije i endometrija????ali dr tako reko i tocka...
E vidiš možda ne ostajem trudna jer baš se ne jelte ujutro, morat ću to ubaciti.
Da i mi smo uvijek po starinski kad noc padne....ali ima smisla kaj veli dr.Ako je ovulacija bila rano ujutro,a mi navalili u 12h navecer osla dama ....i ja sad poslusala dr ali nikako mi to ne pase.nisam jutarnji tip
mislim kad se zbudim prvo kaj moram "obavit" je to,a tek onda kava...
Cure samo da vas sve pozdravim a novima zaželim dobrodošlicu i što kraće zadržavanje a brži prelazak u trudnice :D
Stork držim fige da je to to
Viki
I ja sam čula da je bolji jutarnji ali nešto mi ne sjedameni ovih dana action zapravo ovaj ciklus odlućila po sistemu svaki 2 dan iako već mislim da opet nema ništa od toga, puna sam sumnji...
Kazu da treba pozitivno mislitajde bas cu probat ovaj mj pa bumo vidli...
Ma mi smo čak ovaj mj bili poprilično nezainteresirani, od 8-13dc ništa i kad sam osjetila O, mislila opet ništa, već 5 dana stoje, garant su se ukiselili
Inače, primam pametne savjete protiv žgaravice, koja me zadnja 2 dana napadne kaj god pojedem!
Storkto je to, kako je lijepo skocila temp.I opustenost, thats it.
Curke ~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusice ali dajte se malo potrudite, nema ja nisam jutarnji!
Za zgaravicu nemam pametniji savjet od manjih obroka, sode sa vodom ili donat.
Ma znam da je, al' bila sam oprezna, sve smo iskusile najrazličitije simptome u 2ww pa bi gadura opet došla, zato sam šutila! Počelo je 9.dpo s laganim grčevima i žarenjem u cickama, od 12dpo lagani bolovi u križima i kukovima, roštiljanje noću po krevetu, češće pi-pi i 2 dana zatvor, a od jučer i žgaravica. Neki dan sam našnjofala riblju konzervu prije nego sam otključala vrata, 3 dana sam se smrzavala pa mi je jedan dan bilo vruće pa se opet danas smrzavam. Znači, početne čari su tuJedino cicke nisu buknule kao u prošloj T, al ne sumnjam da bu vrlo uskoro! I zadnjih tjedan dana idem spavati s kokicama u 8h, a jučer sam u 3 ubila oko na 5 min u šefovoj fotelji jer je ranije ošel doma
![]()
Joj nemoj mi riblje konzerveeeee...umirem za sardinama u umaku od povrca!!!Cicke budu skocile, ja sam se isto zalila da ne reagiraju i danas na tekmi od maloga, vidim sve me nesto pogledi prate, kad u wc-u pogled u ogledalo a meni sise ajmeeee, sva sam se ispokrivala kada sam izlazila
Ja danas grlila skoljku, onako filmski, mozda po prvi put u zivotu, sto sam jadna bila.Svaki dan je bljuv ali ovo je bilo..uh.Zapomagala sam da cu umrijeti a MM sam rekla da cu mu vratiti za sve.
I ta zimnica...takoder![]()
lista za 29.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Hej tete...
Prvo želim svu sreću Srećici u ljubičicama! Evo malko vibrica kokica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
stork, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i nas i sebe uskoro razveseliš sa plusićem,neka bude baš onako kako i osječaš!
Draga Viki88,sendam big hug & big kiss!
Evo mene nazad u velikom stilu, pišite sutra 2dc..
kod vas sam do daljnjeg !!!
Cestitam svim trudnicama i uzivajte u trudnoci i za nas koje cekamo nase plusice![]()
Jutro!
lista za 30.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Kris,fala na kofici!
kadulja,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sretno u (ne)čekalicama!
Ajme...još sam gore![]()
Ja sam citala da je keks najucinkovitiji od 10-18h pa ko voli nek izvoli. Ni ja nisam neki jutarnji tip makar to nekad davno nije predstavljalo problem. Sad mi je sve problem
Zuzy skicam i ~~~~~~~~~~~~~~~
Stork ~~~~~~~~~~~~~~~~
Umirem od žgaravice![]()
Jao Šiškice,sori sutra ću! Eto kad se žurim u skitnju...
A baš ste drage,fala
Al stork ima prav
Popiškio ja debelu crticu,al samo jednu.Nek ide vrit ta jedna..
Jutroooo!
Vruća kava za sve!
Hello, jutro! Hvala kavici!
Ima li koja ljubičica piškalica danas? Ja ću u srijedu biti, ako moja maternica izdrži.![]()
joj, ja bi već pišala da mogu....a nisam ni blizu još...još sam jako zelena![]()
lista za 31.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 22 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Kris,pa za tvoj grafić mi več polako trebaju dva ekrana
Kak se osječaš? Na kapaljku nam daješ simptoma...mada,sad si več i poodmakla trudnica a mi volimo "friške" hahaha!![]()
Jutro!
Žužy znala sam da neš zdržalaA žao mi za tvoju jednu |.
Sreća nama je trebala puna godina! Tek kad sam napravila switch off, dogodilo se!
Eto, simptomi sveprisutni, noćas me probudila i lagana cicobolja. Kasni mi 7 dana pa odoh danas pod pauzom do apoteke po neki najjeftiniji testić, čisto onak da mi je lijepo to vidjeti i da mi konačno taj plusek Žužy načvrčka i na listici pa postane zvanično
Puse!
Valjda imam neki ocd,jutro mi ni jutro bez temp.Bush ti pishala opet ili da ti ja dodem??kaj vam ne pisem simp. Sve kaj pisem je samo kukanje
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Ma jesam...al danas sam prvo pišnula lh da ne bacam bezveze hcg i mam se pojavila druga crtica.Nije ko kontrolna al se lijepo vidi....pa sam bedak naravno onda pišnula i hcg.Šipak.
Pa ni vrag da mi je FeFić ipak bil u pravu kaj se tiče O...ak mi armija dojde preksutra,onda je.
A inače,ovo mi je prvi ciklus da me ama ni malo sise ne bole.
Ne kuzim :trudnocatepoglupavi:
Ja na vv,cekam da mi tsh naprave.Bila jedna teta,kaj je u postupku i ovaj mjesec prirodno ostala,nastalo opce veselje kod sestara.Bas su super gore,kaj god da ti treba,naprave odmah
Dobro jutro .
Kavica je bas fina
Drzimnasim ljubičicama
Evo mi smo se sad narucili za nas prvi AIH i dogovorili zamrzavanje sjemena ( muz radi takav posao da ga cesto nema u Hrvatskoj) ! Bas sam sretna sad jos da uspije iz prve:D
Kris jesi jos gore?