Ovaj tren izasli,tsh je 2.01 toooo,jedna briga manje
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Ovaj tren izasli,tsh je 2.01 toooo,jedna briga manje
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
pozdrav, evo me na kasnijoj kavi k vama, da vidim šta ima i da zavibram ovim silnim ljubičicama ~~~~~~~~
cure, evo ja izvadila progesteron 21 d.c. i iznosi 136.80 nmol/l,
a referentna vrijednost za žene u lutealnoj fazi ciklusa je 5,3 - 86.
googlala sam malo po stranim forumima pa kažu da bi to trebao biti dobar znak.
u smislu progesterona nikad previše? Ili ?
Posljednje uređivanje od techna : 31.03.2014. at 12:23
Ova je najdraza mojoj Helen, stalno je ponavlja po kuci a ponekad promjeni stihove u: trudnice i zamjeni boje sa zelenom ili kako ona zove boju koze:koznom(obicno nakon sto mi bude muka)
Pa da vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ uz najsladje stihove:
Ljubičice, ljubičice
pokaži mi lice
jesil' plava ili bijela pokaže se cijela.
A kome ćeš me brati,
mami ili tati?
Malo mami, malo tati
malo ću te baki dati!
Žužy moja, trbuh me bolio prvi put u srijedu, a zadnji put u petakInače me boli svaka dva dana, jučer je preskočilo. Danas očekujem... Ali, zadnje mjesece sam se uzdala u nedostatak grčeva pa šipak. Grudi interesantno nabrekle, jučer i danas mi je neka "struja" prošla njima, češće mokrim od jutros. Osjećam se dosta dobro. E da, i jutros dok sa stajala me uhvatila neka nesvjestica, kako mi bude uslijed niskog tlaka. Ništa, čeka se srijeda, dan D.
![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 31.03.2014. at 12:33
Stork ~~~~~~ za plusic! Ljubičice svima ~~~~~~~~~~~~~
techna,ja bi na tu brojku gledala pozitivno... http://www.poliklinika-stela.hr/Progesteron.html ...možda si trudna
Srećo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dan D!
Kris,a dobra ti je skladateljica...![]()
Techna da, povisen progesteron moze znaciti T, u mojem slucaju nije al nek u tvojem bude ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sreco ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je vas recept upalio..
Samo ću vas zamoliti da me ovak virtualno ne koknete jer nisam ipak stigla pod pauzom do apoteke![]()
Stork znači budem se morala večeras od doma spajat, da nešto ne propustim
techna, ja sam isto imala progesteron duplo veći od gornje granice...na žalost, nisam bila trudna...no, naravno da to može biti i jedan od znakova!
stork, grrrrrrrrr![]()
Posljednje uređivanje od kudri : 31.03.2014. at 15:39
žužy, uf, da, al me namučila. čudno mi je jako što mi se tako ciklus produžio i to nakon što sam počela piti eutyrox da mi padne tsh...:/
sve si razmišljam da prestanem piti to njesra i pređem na čajeve jer piše da se ne smiju čajevi vrkute i marulje piti uz hormonsku terapiju...
Posljednje uređivanje od kudri : 31.03.2014. at 15:41
Jooj mi sutra imamo pregled, da mi nije tako muka pucala bih po savovima od nestrpljenja.
Nema STORK???
Nama stigli nalazi markera na hiv i hrpatitis i pozitivni smo na antiHsb ;( ;( u komi sam totalno! Oce nas sad odbiti za AIH zbog toga? Mislim to ne znaci da imamo hepat.b nego da smo mozda davno bili u doticaju sa hepa. Pa je tjelo stvorilo antitjela i imunost! A moguce i zbog cjepljenja.. Meni su to nasli i prije 5 god dok sam u bolnici radili ali su mi objasnili da mi tijelo nije prihvatilo cjepiva u osnovnoj skoli pa su me ponovno cijepili ( 3 doze cjepiva)
Viki,ma neće vas odbit...evo i sama si napisala razloge,sve je ok.Bilo je cura tu s istim nalazima pa su išle u postupak.
A gle ti našu stork,prži ona nas laganini,a...
Joj glava me boli cijelo popodne zbog toga ! Uzas.. Danas poceli sa klomifenima![]()
Ajmo ustajanje, kavica je gotova!
Kris~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled, bit će sve ok!
Strok javi se!
Ljubičice naše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~!
Jutro!
Mami, tebe je teško preduhitriti u pravljenju kave!Kada da se ustanem?
Kris, sretno na pregledu, a Stork, ma daaaaaj, to ona namjerno....NIšta, čekamo potvrdu.
Ja ću biti itekako na oprezu danas i sutra jer mi je prošli mjesec M. došla kukavički, gotovo bez boli. Zato, oči širom otvorene. Nada ipak tinja, ajme koji užas, što ja proživljavam u zadnje vrijeme........Trebam se skulirati, ne....
Ima li još koga da piški danas, sutra? Od toliko ljubičica..? Itko?
Dobro jutro, drage moje!!
Zadnji ciklus mi je vještica kasnila čak 4 dana!! Ne mogu vjerovati da sam imala takvu snagu volje i oduprijela se testiranju. Srećom da jesam, jer mi je bilo dovoljno razočarenje kad je M stigla, bez da vidim razočaravajuće ništa na testovima.
Ali ništa, idemo hrabro dalje. Oboružana vitaminima B, matičnom mliječni i energijom za hopa-cupa čekam da ovaj Uskrs moje jaje bude to jaje
Stork hajde obraduj nas s jednim plusićem, potrebno nam je
Inače, imam pitanje u vezi HSG. Što je sve potrebno da dobijem uputnicu za isto?
Cure
P.S. 8 dan ciklusa...
Posljednje uređivanje od Tayla : 01.04.2014. at 07:27
Jutro
Naravno da ja imam srece, jedva docekam pregled i zove me sestra da gin nema, ona je bolesna. A meni trebaju brisevi a i pregled, ici cu kod zamjene valjda ce me primiti.
Bude se stork javila vec![]()
Ali ništa, idemo hrabro dalje. Oboružana vitaminima B, matičnom mliječni i energijom za hopa-cupa čekam da ovaj Uskrs moje jaje bude to jaje
[/QUOTE]
)nasmijalo me ovo od srca!
Dobro jutro svima!!!
Dobro jutro, Tigrić!
Drago mi je da sam te uspjela nasmijati jutros. Sada se nadam da će nas Stork razveseliti s plusićem![]()
lista za 01.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 23 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Morgen! Happy 1. AprilNek vas nitko ne zezne danas!
Tayla,to je stav! Go girl
Mene je na HSG poslao moj soc. ginić odmah na početku pretraga,dao mi uputnicu i ja sam dogovorila termin u bolnici.
Kris,držim fige da ipak sve uspiješ zbaviti!
Viki88,morat ću te skinuti s liste jer ideš u postupak...ali ćemo i dalje sve navijati za tebe!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Di ste ljubičice...![]()
Srećo kako si mi ti?
Žužyne dam se ja!!
Posljednje uređivanje od Tayla : 01.04.2014. at 08:41
Tayla, dobro sam ti ja... Ne boli me ništa, iako se ne mogu zakleti. Čudi me što nema trbuhobolje pa kao da je i osjetim....Obzirom da M. NE očekujem sutra, super sam...
![]()
Hello drage moje, mi smo u kasnjenju i cekanju... cekam jos par dana pa cu vidjet.... nemam simptoma nikakvih ni da ce doci ni da nece, ima samo jedna stvar a to je da me cicke ne bole, sto je nevjerojatno, jer inace bole vec od ovulacije do prvog dama ciklusa! A jajnici pikaju, prvo lijevi pa desni... osim toga nis vise....
Kažem Emi da ću sutra piškiti testić da vidimo dal imam bebu. Kaže ona meni: mama, rodi bebi, i curicu i dečka!Kažem joj: što god bude u trbuhu, rodit ću!
Neki dan me isto pita: mama, imaš bebu? Ne znam još, velim joj. A zašto pitaš? Ema: tako da znam.![]()
cure oprostite sto se nisam javljala ,mengu sam dobila al
taj dan mi je tata zavrsio u bolnici i jednostavno sam bila van sebe
s obzirom da u sestom mjesecu idemo u postupak a ova dva ciklusa cisto sumnjam da cemo nesto doma napraviti žužy slobodno me skini s liste
SRETNO SVIMA
i puno plusica vam zelim![]()
Jutros, već u 7 i po, sam zeznula muža, ipak je danas 1. april! Dajte i vi, odmah će vam dan biti bolji!![]()
Tayla, a sjećaš se da si nam se nedavno nakon dugo vremena javila da imaš +, pa onda si javila 1 DC. Što je to bilo?
Ne znam, nisam išla provjeravati. Mislim da je možda bio lažan pozitivan test, možda biokemijska... stvarno ne znam, čak niti ne želim puno razmišljati o tome.
Mislim da se malo i moje tijelo i moj um poigravaju sa mnom: prvo taj test, zatim kašnjenje od 4 dana prošli mjesec, a inače je uvijek točna.
čisto mala zanimljivost. upravo dok sam tipkala da ne odustajem, kliknem pogrešno ikonu i da bih se mogla vratiti natrag prisiljena kliknuti na ponuđenu opciju ODUSTANI![]()
Mi smo veliki 13,1 mm
Napravila mi briseve, stavila sondu na 5 sec sam da vidi otkucaje, snimila, izmjerila...tak da u petak idemo na onaj pravi trudnicki.Pise mi 7+5, ja mislim da je manja ali ajde.
Dan...malo i od mene nakon nestajanja..trebalo mi je vremena i vremena da pročitam sve novosti...
...viki-žao mi je...ali nema odustajanja...pa makar i ranom zorom kako kažu...iskreno..ni ja nisam jutarnji tip...možda vikendom,ako spavam duže
...nema stork????javi seeeeeeeeee...obraduj nas i tako uljepšaj ovaj sunčan dan!!!!!!
ja drugi tjedan na konzultacije...čekam nalaze hormona i markera
čestitam kris!!!!!!!!!!
super napreduješ!!!!!